За нас

Свържете се с нас на : info (at) natalyoga.net

или на телефони: 0889 249 655, 0878 115 851 или 0888 220 229

Място за себеразвитие (йога студио) Янтра се намира в тихия софийски квартал Изгрев, непосредствено до Борисовата градина, чиито големи спокойни дървета надничат в прозорците на студиото.

Студиото разполага с няколко помещения – рецепция, зала за групови практики, съблекалня с индивидуални шкафчета със заключване; място за масажи, кабинет за индивидуални консултации и кухня и тераса с място за чай и приказки.

В залата се побират максимум 20 души за йога практики и около 50 седящи места за прожекции, лекции и презентации. Студиото може да бъде отдавано под наем за специални събития и семинари, като допълнителна екстра са мултимедийния проектор и екран за прожекции.


Екип 

ekipyantra
Вижте повече за нашия екип на natalyoga.net


Росица Божкова –  Михайлова (Ука, Пурна)

Основател на студио Янтра, психолог, писател, дула, Childbirth educator, йога инструктор, фасилитатор, констелатор и майка на три деца;

В професионалния си живот успява да следва сърцето и мисията си, като се води от девиза „Живей себе си“, вдъхновявайки много хора да открият и да последват собственото си предназначение. От години работи и в полето на пренаталното възпитание и подготовка на жената за раждането и осъзнатото майчинство.

Професионален път: Завършва магистърска степен по българска филология и психология, както и двегодишен курс за йога инструктори към НСА. Има допълнителни сертификати по хипнотерапия, Soul Detective work, завършила е двегодишен курс по метода на семейните констелации, като непрестанно обогатява своята опитност  и професионално развитие на семинари и обучения, както в страната, така и в чужбина. Основател и управител на студио за себеразвитие Янтра.
„Пътят ми в духовните ми търсения ме е отвеждал къде ли не: в Индия, Перу, Мексико, Тайланд, Бали, Египет… Симпатизирам и съм участвала в практики, процеси, церемонии и ритуали на повечето от съществуващите религии и учения – от християнството, през учението на Бялото братство, суфи практики, сема, йога ретрийти, огнени ритуали, пуджи, шамански пътувания и церемонии, ченелинг, Старгейт медитации, изследване на минали прераждания, констелации, мистични опитности и много, много други. Срещала съм се с много просветлени Учители и Посветени, търсещи и намерили, като навсякъде съм ставала част от общността, но след това съм продължавала напред и нататък, без да се спирам за дълго. Защо не спирам? Защото знам, че пътя, който ще ме отведе обратно у дома, не е извървян все още от никой друг и че този Бог, който гледа през моите очи, иска да види точно моят филм, а не някой вече направен от друг преди мен. Отвсякъде вземам по нещо и знам, че пътищата към Единното са много. Фанатизмът не ми е присърце и никого не убеждавам в нищо. Знам, че вратите, които трябва да се отворят, ще се отворят и че някои е по-добре да останат затворени. Така и с хората, с които пътя ми ме среща. Тук съм и присъствам, каквото мога – правя, благодаря за възможността, която животът ми дава да бъда част от великолепното възраждане на човека в тези времена на преход и осъзнаване. “


IMG_3847Ния

Ния светва като слънце, когато ви посреща и казва : Здравей! носи толкова ентусиазъм и вяра във всичко, което прави. Посреща ви добре и ви изпраща добре. Ще е щастлива ако съумее да ви накара да се почувствате на правилното място и да отговори на вашите нужди. Телец е . Обича вкусните неща, удобството,  стила (само да разгледате снимките от сватбата и).

И най-важното: Ния е мениджър на студио Янтра . Ако искате да организирате нещо тук при нас – обърнете се към нея! Също: планиране на събития, промени в графика, информация за това какво кога се случва, отговаря за мейл – кореспонденцията, за сайта, за нещата, които се продават, за логистиката на пътешествията…

Йога часовете, които Ния води са изпълнени с добро настроение, радост и нежна грижа.


Ирена

IMG_0007Ето това е Ирена! Сеансът при нея е нещо специално, уж масаж, но всъщност нещо много повече, отвъд думите … Ирена е с нас от самото откриване на студио Янтра, като през годините тя разви до майсторство своето служене – от чудодейния оточен масаж за бременни, ребозо техники, антицелулитен масаж през терапията Боуен, рейки, Буда медицина. Към нея може да се обърнете при широк диапазон неразположения – от схванати рамене, главоболие,  проблеми в брака (шегичка), зацикляне, спазмиран гръб и още… Не само вълшебните и ръце, но и практическата и мъдрост, ще ви дадат ново усещане и ще обновят енергията ви. Планирайте малко повече време, защото сеансът си струва… знаете, че е незабравим и че си тръгвате нови, заредени, разтоварени… рестартирани и освободени от нещо, което тепърва ще разбирате какво е. Благодарим ти, Ирена!


Румен Михайлов (водещ на Кунг Фу – Ци Гун / Тай Дзи Цюан)

Румен започва своите занимания по Кунг Фу през 1988г. с изучаването на стила Вин Чун. От  1993 – 1997г – практикува фамилният стил Фей Ин. През 1998 г. среща майстор Шън Фей и под негово ръководство  изучава вътрешният стил Ба Гуа Джан. През 2006 г. Започва изучаването на друг вътрешен стил Кунг Фу – Тай Дзи Цюан (Тай Ци Цюан, Тай Чи Цюан) . Пътят му го отвежда при известният  майстор по   Тай Дзи Цюан – Чън Сяоуан, от когото има късмета да учи.

През 2009г . Румен Михайлов подплатява дългогодишното си обучение със свидетелство за професионална квалификация от Национална спортна академия (НСА).


July Yoga1Юли Стефанов

Юли е професионален йога инструктор с международен сертификат и наред с това е адвокат по търговско право. От години съчетава хармонично и двете професии, като е убеден, че йогата го прави по-добър адвокат, а адвокатската практика му помага да познава в детайли ежедневието, стреса и нуждите на хората от бизнеса. „Днес йога не е спорт, нито религия, йога е начин на живот, начин на мислене, на отношение, на дишане, на приемане, на обичане, на спокойствие, и най-вече на вътрешна сила и умение за щастие тук и сега …“, споделя Юли с усмивка. Медитацията, дихателните практики, асаните и релаксацията, които Юли е подготвил, за вечерната практика ще създадат равновесие в нервната и ендокринната Ви система, ще изчезне и физическия дискомфорт, натрупан от работния ден, а тези от сутрешната практика – ще заредят духа, ума и тялото ви, по един забележителен начин.“

дългогодишен опит.


2015.07.01_BAREPMaя Сидерова

„Моята работа е да водя клиента в собствения му път. Енергийната психология е изключителен помощник в това. Достатъчно е клиентът да има проблем, от който иска да се освободи.“

Мая – консултант по личностно развитие, практикуващ към БАРЕП – се среща за първи път с енергийната психология в началото на 2008 г. С помощта ѝ се справя успешно със здравословен проблем, който е считан за нелечим без операция. Продължава да работи усилено със себе си и след година започва да консултира хора с разнородни проблеми. Междувременно посещава семинари, от които научава различни ефективни подходи и се сертифицира в ТЕС – техника за емоционална свобода – 1 и 2 ниво, Пренареждане на матрицата с ТЕС, ПЕАТ – Първични Енергии Активация и Трансформация, хипноза, хипнотрерапия и метода Силва. Проявява интерес към различни течения, като установява, че силата им се увеличава в комбинация с Енергийната психология.

Към екипа на Наталйога (сайтът ни за Носещи живот)

 

Comments are closed