Масажи

За записвания при Ирена, звънете директно на нея: 0898 68 68 22. Входът за студиото за масажи е под прозорците на студиото, на ниво гаражи, отпред на сградата.


IMG_0007Ето това е Ирена! Сеансът при нея е нещо специално, уж масаж, но всъщност нещо много повече, отвъд думите … Ирена е с нас от самото откриване на студио Янтра, като през годините тя разви до майсторство своето служене – от чудодейния оточен масаж за бременни, ребозо техники, антицелулитен масаж през терапията Боуен, рейки, Буда медицина . Към нея може да се обърнете при широк диапазон неразположения – от схванати рамене, главоболие,  проблеми в брака (шегичка), зацикляне, спазмиран гръб и още… Не само вълшебните и ръце, но и практическата и мъдрост, ще ви дадат ново усещане и ще обновят енергията ви. Планирайте малко повече време, защото сеансът си струва… знаете, че е незабравим и че си тръгвате нови, заредени, разтоварени… рестартирани и освободени от нещо, което тепърва ще разбирате какво е. Благодарим ти, Ирена


 

Видове масажи и енергийни процедури от Ирена Павлова:

 • Боуен Терапия – 60 до 70 мин, 30 лв.
 • Оточен масаж за бременни – 70 минути, цяло тяло, 40лв.
 • Ритуал за енергийно затваряне след раждане – 90 мин., 50 лева
 • Цялостен релаксиращ масаж 90 мин. – 60 лв.
 • Лечебен масаж 60 минути, 40 лв.
 • Антицелулитен масаж 1 час, 40 лв. Карта за 10 процедури в рамките на 1 месец е 370 лв.
 • Масаж с топли вулканични камъни, 45 минути, 30лв
 • Класически масажи:
  • Цяло тяло – 90 мин. 60 лв
  • Масаж плюс рейки – 90 мин 60 лв.
  • Частичен (гръб, врат, ръце) – 45 минути, 30 лв.
  • Рефлексотерапия – 30 мин. 25 лв.
 • Рейки – 70 минути, 50 лв.
 • Рейки – 30 минути, 30 лв.
Студиото предлага подаръчни ваучери за масаж, спрямо вашето желание и избор.
Промоция: При предплатени 4 масажа, 5-тия е безплатен

Повече информация за масажите може да прочетете по-долу:


  Оточен масаж за бременни

Масажът е преживяване, което особено сега , по време на бременността не бива да пропускате. Това е най-простия начин в рамките на един час да се почувствате наистина облекчени и обновени.
С промяната на костите и ставите на таза се появяват болки в областта на гърба и кръста. Масажът премахва натрупаното напрежение, подобрява тонуса на гръбната мускулатура и облекчава неприятните усещания. Чрез ускореният лимфоток, предизвикан от масажа се намаляват отоците по долните крайници, локализирани най-често по стъпалата и глезените. Намаленият оток води до понижаване на болезнеността и подвижността се подобрява. Кожата става еластична, мека и гладка. Използват се масла, които подхранват кожата и я предпазват от появата на стрии. Запазването на еластичността на кожата е гаранция за по-бързо възстановяване след раждането.

 Ритуал за енергийно затваряне след раждане

Този ритуал е изключително полезен и препоръчиотелен за всички жени, които са дарили живот наскоро. Раждането е процес, по време на който както физическото, така и енергийното тяло на жената преминават през процеси на разтваряне. Това, прави майката особено податлива на външните влияния и отворена към заобикалящите я енергии. Не случайно в източните култури се счита, че  в рамките на 40 дни след раждането, жената може да излекува дори хроничните си заболявания, но също така може и да си предизвика такива, ако не затвори енергийното си тяло.
Предлагаме ви ритуал, който цели именно това. В него се включва масаж на цялото тяло с натурално сусамово масло (което е изключително полезно както за кожата, така и за костите), както и енергийно изчистване и прибиране на аурата, вибрационно изчистване с тибетска купа, звънчета и специална мантра.

Цялостен релаксиращ масаж

Това е дълбоко релаксиращо преживяване за цялото тяло – от пръстите на краката до върха на главата. Използват се специални масла, които допълнително отпускат тялото. По един много лек и приятен начин се раздвижват ставните връзки и се отпушват енергийните меридиани. Подходящ и за бременни.

Лечебен масаж

При специфични проблеми и оплаквания – болки в гърба и кръста, глабоболие, ограничено движение,схващания и др.
Според съответния проблем се използват подходящи методи и техники на въздействие по енергийните меридиани и точки (вкл. рефлексотерапия). По желание – и рейки.

Антицелулитен масаж

Антицелулитният масаж служи за премахване на подкожния слой целулитни образувания. Извършва се с помоща на специални силови масажни  техники и етерични масла. Усещането е като извайване на скулптура от глина.  Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания. Времетраенето на процедурите е 1 час, а продължителността зависи от възрастта и телесното тегло на жената. От голямо значение и е честотата на процедурите. Те трябва да се правят всеки ден или през ден. Задължително се приема много вода, за да се изхвърлят токсините и ефекта да е по-бърз и дълготраен.
Започва се с оточен масаж, който подготвя участъка за ударните движения. Спазва се движението на венозния и лимфния ток и се въздейства още по-дълбоко – на подкожните тъкани и мускулите. Следва омесване и ударни движения (пошляпвания), които се извършват с индивидуална сила, според прага на търпимост. Почти веднага започва да се усеща по-добре обмяната на веществата в третирания участък. Вибрациите въздействат успокояващо на нервите и мускулите. Завършва се с краткотрайно разтриване.

Масаж с топли вулканични камъни

Една от най-древните и същевременно скоро възродени техники е масажът с горещи вулканични камъни. Това е специална процедура, при която се използват гладки, нагрети камъни. Най-често те са базалт или черен вулканичен камък, които абсорбират и задържат топлината много добре. Преди масажа те са поставят в гореща вода с температура между 120 до 130 градуса.

Преди самия масаж ще бъдете отпуснати чрез лек масаж с благовонни масла,  релаксираща музика и приятна обстановка. След това затоплените камъни се слагат на определени енергийни центрове – по определени точки на гръбначния стълб или в дланите на ръката, като по този начин се подобрява потока на енергия в тялото. Интересно е , че ако имате мускулни възпаления или наранявания на тези места камъните изстиват много по-бързо, след което се заменят отново с горещиДоказано е, че топлината на камъка отпуска мускула много по-бързо, отколко традиционния масаж и освен това подобрява гъвкавостта на ставите. Освен всичко останало чувството на наслада и релакс е несравнимо, сякаш огромно количество енергия нахлува в тялото чрез докосването на „вълшебните” нагорещени камъни.

Накрая масажистът затваря отворените енергийни точки, като преминава по тялото, почуквайки с два камъка. След процедурата се чувствате изключително спокойно и изцяло заредени с енергия.

Тези природни изцеления идват от дълбочините на земята и от най-древни времена. Терапевтичният камък има невероятна лечебна сила. Освен, че носи удоволствие и отпуска, той регулира кръвното налягане и подобрява кръвообращението. Така при наличие на свободно време и средства не пропускайте да му се насладите.


Рейки

Японската дума „РЕЙКИ“ означава:
1. унивeрсална жизнена енергия – космическа енергия на жизнената сила на Вселената. Именно Рейки обезпечава жизнеспособността на всички форми на живот на Земята.
2. старинна система за възстановяване чрез полагане на ръцете, посредством която посветеният (обучен и настроен от учител човек на всякаква възраст) концентрира в себе си и предава чрез себе си тази енергия.
Традицията за предаване на способността да бъдеш проводник на Рейки е възродил в края на 19 век в Япония д-р Микао Усуи.
За Рейки се споменава в най-древните писмени източници от учениците на Буда.
Рейки се използва на първо място за постигане на хармония и цялостност, което освобождава у човека огромни сили, насочени за осъзнато съзидание и благополучие.

Някои от многото ползи от рейки сеансите включват:

 • Подобряване на здравословното състояние и самочувствието
 • Освобождаване от стреса и напрежението
 • Засилване яснотата на съзнанието, паметта и творческите способности
 • Вътрешна хармония
 • Повече самоувереност и самоконтрол
 • Увеличена енергия и жизненост
 • По-голяма ефективност и производителност в работата

 

Comments are closed