Морски ритрийти в Синеморец – 21-28 юли или 11-18 август

Кога
11.08.2018 @ 16:00 – 18.08.2018 @ 15:00
2018-08-11T16:00:00+03:00
2018-08-18T15:00:00+03:00
Къде
синеморец
ул. „Рибарска“
8279 Синеморец
България
Контакт:
Росица Божкова
0878115851

Синеморец едно „Седемте кръга на Аз-а“ 21-28 юли

Синеморец две „Живей Себе си!“ 11-18 август

Два ритрийта за свързване с истински важните за нас неща – времето за връзка със себе си в подкрепяща и развиваща среда, ежедневна програма за тялото и душата, съчетани с релакс и почивка на морето сред живописната природа на Синеморец .

В рамките на една седмица през юли и август, в разгара на сезона отново ще имаме възможността да съчетаем почивката на море с работата върху себе си в луксозната обстановка на частна вила със самостоятелна зала за практики.

Програмата е предвидена така, че да имаме достатъчно свободно време за плаж, походи по красивото крайбрежие, посещение на специални места на силата, разходка с лодка по река Велека и други. Сутрешната практика е от 8:00 до 10:00, вечерната от 19:00 до 22:00. Настаняването е в споделена стая, в цената е включена закуска, има възможност за ползване на напълно оборудвана луксозна кухня, ако не сте решили да се отдадете на кулинарен туризъм по близките ресторанчета.

Ще има възможност по желание и за лични сесии, констелации, масажи, терапии, гледане на карти Таро и други (с допълнително заплащане). За екипа, който ще се погрижи за вас, очаквайте скоро.

 

Програма на Първи ритрийт :

В „Кръговете на Аз-а“ ще научите и преживеете повече за:

Запознаване със системата на чакрите. Какво представляват и как са свързани с емоционалното тяло, кога се формират, за какво отговарят, прекомерност и недостатъчност , физически съответствия и болести, травми и наранявания, методи за лечение.  Емоционалният произход на физическата симптоматика. Взаимовръзката между физическото, енергийното и емоционално тяло. Блокажи и саботиращи вярвания и тяхното влияние върху енергийното и емоционално тяло. Как да открием собствените си блокажи? Изследване и начини за трансформация на блокиращите вярвания.

Страхът, недоверието, тревожността – произход и лечение. Енергийната психология като средство за промяна.

Всеки от седемте дни на ритрийта ще бъде свързан с подходяща практика за съответната чакра. Сутрешните практики са насочени към тялото чрез йога, дихателни упражнения, ци гун, меридианни подходи, вечерните – към опознаване на вътрешния свят – чрез етюдни констелации, шаманско пътуване, ребъртинг, групова регресия, практики за отваряне на гласа (обертоново и шаманско пеене), медитации и други.  Ще се запознаем и ще се научим как да прилагаме за себе си Техниката за емоционална свобода и някои други техники от енергийната психология . Ще се научим как да правим енергиен тест на себе си и другите и да имаме достъп до информацията от подсъзнанието.

Местата са ограничени (12 души), цената с настаняване за 8 нощувки, практики и закуска е 560 лв. (при ранно записване 460 лв. ) (за Първи ритрийт срока за отстъпката е 15 юни, за Втори ритрийт – 15 юли), цена без настаняване 300 лв.

 

Програма за Синеморец две –  ритрийт „Живей Себе си“

Целта на това събитие е в рамките на седем дена да даде обща представа за  пътя на човешката душа, като разкрие взаимовръзката между минали прераждания, родова карма, паралелни реалности. Освен теоретичните знания, ще може лично да преживеете някои от основните методи, които изследват тези области – регресия, констелации, шаманско пътуване, водени медитации. Споделените знания са не само теоретични постановки, но и лични изследвания въз основа на опита от стотиците клиенти в професионалния път на водещата.

Някои от предвидените в програмата вечерни практики:

Групова регресия за връзка с най-значимия за настоящето прераждане минал живот; Шаманско пътуване :„ Какви задачи си е поставила душата ми в този живот“;

Етюдни констелации: Четирите сектора по пътя на душата – Духовен свят, Плановия отдел, Живота и след това (Бардо); Моето начало (преживяване на собственото раждане в три стъпки – зачеване, пренатални преживявания, раждане); Възстановяване на връзката с Майката и Бащата; Връзка с Аз-а от бъдещето и различните паралелни реалности; Констелации на времето;

 

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

 

Водещата Ука (Росица Божкова) (психолог, писател, йога инструктор, основател на студио Янтра), е и фасилитатор с повече от десетгодишен опит в областта на себеразвитието и изследването на пътя на човешката душа, като води лекции, семинари и курсове, както и индивидуални консултации , регресии и констелации. Пътят и я отвежда в Индия, Тайланд, Перу и Мексико, където обогатява своя опит през различни практики сред своите учители, шамани и просветлени същества. Теоретичните въпроси ще бъдат подкрепени с конкретни примери от личната практика на водещата, а по време на практическите занимания, ще можете и самите вие да ги опитате в групова среда.

Виж повече за Кръговете на Аз-а…

 

 

 

Comments are closed.