Програма “Живей себе си!”

Програмата “Живей Себе си” включва пет срещи под формата на едночасови сесии.  След Началната Консултация, може да продължите  с лични сесии по предложената по-долу програма (тя е примерна и са възможни промени според личните ви нужди и особености). Ще се запознаете с някои от най-авангардните методи за промяна, като откриете и се разграничите от блокиращите основни вярвания и наследени схеми, които ви отдалечават от живота, който искате да живеете.

Първа среща: Начална консултация: Какво се случва и какво „не е наред?“ Накъде искате да се придвижите? Какво ви спира (блокира) ? Към кои методи да се насочите?

Варианти на сесиите след това:

  • Откриване на основният блокаж (вплитане, отъждествяване) и освобождаването му чрез констелация (това е допълнителна опция, прочети повече в констелации);
  • Споразумение за цялостна трансформация – откриване на самосаботиращи модели и несъзнавани деконструктивни вярвания; Advanced Integrative Therapy /AIT/, енергийна психология, ТЕС;
  • Изследване и лечение на основополагащи травми и изчистване на свързаните с тях основни вярвания за себе си и реалността.
  • Изследване на блокажите по чакрите и освобождаването им.
  • Връзка с висшия аз и плана на душата. Хипнотерапия, пътуване по линия на времето; Пътуване в бъдещето за желаната промяна и реализация. Среща с Аз-а от бъдещето.

Цена за час 30 лв. ( пакетна цена 125лв. за пет срещи)

Консултант:  Росица Божкова – Михайлова, (Ука) – психолог , сертифициран констелатор, с допълнителни обучения по ТЕС (техника за емоционална свобода), АТI Àdvanced Integrative Therapy, Soul Detective Work, PEAT и други.

Прочетете повече за методите в страницата “Регресия, изследване на карма”

Comments are closed.