За нас

Свържете се с нас на : info (at) natalyoga.net

или на телефон: 0878 11 58 51

Място за себеразвитие (йога студио) Янтра се намира в тихия софийски квартал Изгрев, непосредствено до Борисовата градина, чиито големи спокойни дървета надничат в прозорците на студиото.

Студиото разполага с няколко помещения – рецепция, зала за групови практики, съблекалня с индивидуални шкафчета със заключване; място за масажи, кабинет за индивидуални консултации и кухня и тераса с място за чай и приказки.

В залата се побират максимум 20 души за йога практики и около 50 седящи места за прожекции, лекции и презентации. Повече за студио Янтра може да прочетете тук.


Екип 

ekipyantra
Вижте повече за нашия екип на natalyoga.net


Росица Божкова –  Михайлова (Ука, Пурна)

Психолог, писател, пътешественик, дула, йога инструктор, констелатор, фасилитатор, майка на три деца и разбира се, още много отвъд това…

Повече за Росица и студио Янтра може да прочетете тук.


Ния

Ния е магистър по артистични психо-социални практики и психодрама. Работи както индивидуално, така и групово, в опознаването и приемането на вътрешния свят, както и различните роли, които заемаме в живота. В своята дипломна работа, тя изследва психологическия свят на майките на бебета от 0 до 1 година. В допълнение, Ния е инструктор по йога, йога за бременни и йога за мама и бебе и най-важното: мениджър на студио Янтра.

Ако искате да организирате нещо тук при нас – обърнете се към нея! Също: планиране на събития, промени в графика, информация за това какво кога се случва, отговаря за мейл – кореспонденцията, за сайта, за нещата, които се продават, за логистиката на пътешествията…

Йога часовете, които Ния води са изпълнени с добро настроение, радост и нежна грижа.


Ирена

IMG_0007Сеансът при Ирена е нещо специално. Тя е с нас от самото откриване на студио Янтра, като през годините разви до майсторство своето служене – от чудодейния оточен масаж за бременни, ребозо техники, антицелулитен масаж през терапията Боуен, рейки, Буда медицина. Към нея може да се обърнете при широк диапазон неразположения – от схванати рамене, главоболие, зацикляне, спазмиран гръб и още… Не само вълшебните и ръце, но и практическата и мъдрост ще ви дадат ново усещане и ще обновят енергията ви. Планирайте малко повече време, защото сеансът си струва… знаете, че е незабравим и че си тръгвате нови, заредени, разтоварени… рестартирани и освободени от нещо, което тепърва ще разбирате какво е.


Румен Михайлов (водещ на Кунг Фу – Ци Гун / Тай Дзи Цюан)

Румен започва своите занимания по Кунг Фу през 1988г. с изучаването на стила Вин Чун. От  1993 – 1997г – практикува фамилният стил Фей Ин. През 1998 г. среща майстор Шън Фей и под негово ръководство  изучава вътрешният стил Ба Гуа Джан. През 2006 г. Започва изучаването на друг вътрешен стил Кунг Фу – Тай Дзи Цюан (Тай Ци Цюан, Тай Чи Цюан) . Пътят му го отвежда при известният  майстор по   Тай Дзи Цюан – Чън Сяоуан, от когото има късмета да учи.

През 2009г . Румен Михайлов подплатява дългогодишното си обучение със свидетелство за професионална квалификация от Национална спортна академия (НСА).


Към екипа на Наталйога (сайтът ни за Носещи живот)

 

Comments are closed.