Ивелин Антонов, Юмейхо специалист

Имах прекрасно детсво от което не мога да се оплача. Изкарвайки ваканциите сред природата аз се чувствах щастлив и безгрижен. Но понякога живота се променя само за миг след който нищо не е същото. Такъв момент имах и аз в края на 15те ми години след, който животът ми пое в друга посока. Сега много добре осъзнавам, че живота просто Е и ние му слагаме различни определения и етикети. Но в онова време аз не разбирах това и го усещах доста тежко. Улавях се често, че си задавам един и същи въпрос „ Защо ми се случва всичко това?“

Люшках се от едно емоционално състояние в друго. Постепенно започнах да получавам отговори. И съдбата ме срещна с подходящите хора.Така през 2007г. година, като на шега се запознах традиционната система от Рейки. През времето на трите ми настройки аз преживявах дълбоки вътрешни промени свързани с психиката ми и разбирането за живота,вселената и начинът им на функциониране. По този начин много неща се промениха  и във външния ми свят. Много хора излязоха от живота ми. През цялото време на промени аз пробвах различни неща ,методи с които да си отговоря на въпросите и да се освободя от тежестта, която носех в себе си. Така открих холотропното дишане-силен метод за изкарване на задържани негативни емоции и освобождаване на енергийни блокажи. Така постигнах психическа стабилност. Промените бяха значителни и се виждаха от всички. Стигна се до там, че много хора искаха да узнаят как е станала промяната. Разказвайки много от тях поискаха да се за занимават с Рейки и аз да ги посветя в това. В този момент аз си пожелах да науча още един метод с който да помагам на хората. Така и стана 2010г. се озовах на едно прекрасно място сред природата, където имах възможност да изучавам Юмейхо терапията позната още като източен или „Божествен масаж“.

Колкото повече навлизах в тази материя, толкова повече исках да науча.И не само по отношение на Юмейхо. Така се озовах „лице в лице“ с метода Тета лечение. От всичко, което ми се случваше аз все по-ясно разбирах,че живота има по-дълбок смисъл- себеусъвършенстването се случва и предавайки наученото на тези , които са готови и имат желание опознаят себе си.

Comments are closed.