Аура диагностика и индивидуални сесии с гонг със Стойчо Георгиев

За разлика от груповите сесии при личните сесии водещият се фокусира през цялото време върху намерението на слушателя, като изпраща информация към гонга, а гонгът отговаря с подходящите честоти. Това се случва на всички нива – физическо, ментално, емоционално и духовно.
Продължават около час, през който звукът на гонга може да се изменя по ритъм и интензитет. Освен гонг в личните сесии се използват и тибетски купи, Така според личното възприятие личната сесия може да бъде музикално преживяване, релаксация или по-дълбоко преживяване на медитация, терапия и себеизцеление.

Личните сесии могат да бъдат използвани и с конкретно намерение, като например премахване на блокажи, освобождаване на емоционална болка или намиране на дълго търсен отговор на конкретен въпрос, вълнуващ слушателя. За целта водещият провежда кратък разговор с човека, който ще приема вибрациите. Така сесията е по-фокусирана, тъй като и двамата съзнателно насочват вниманието си към постигане на намерението. Когато започне практическата част, слушателят се отпуска изцяло В този момент намерението се превръща във вибрация и се обединява с вибрациите на гонга. Като инструмент, който изразява Космическия Разум, гонгът изпраща информацията, получена от водещия, и вселената отговаря, като приканва гонга да изрази точните честоти, необходими за постигане на намерението. Това позволява на слушателя да започне незабавно да резонира на честотите на гонга и чрез този резонанс вибрациите трансформират състоянието на човека, като го изцеляват.

Цена : 1 час – 40 лв.

Аура диагностика

Всяко живо същество носи био данни за себе си, които са уникални. Именно тези данни се обработват с аура камерата и ние вече имаме възможност да видим “невидимото” и да си разясним “необяснимото”.

При анализиране на Вашата аура ние ще Ви разкрием следните показатели:

  • Диагностика на вашата аура и чакри.
  • Измерване на емоционалното ви състояние.
  • Баланс на енергиите Ин и Ян.
  • Съотношение на вашите дух / разум / тяло.
  • Качество на релаксация.
  • Размерът на вашето биополе.
  • Цветови спектър.
  • Цветовият спектър показва вашето духовно развитие, както мисията, интимната сфера, финанси, здраве, личностно израстване и др.
  • Качества на енергиите – интуиция, ментална, емоционална и физическа.

Цена: 30 лева

Необходимо е предварително записване на: info@natalyoga.net или на телефон 0878115851.