Начална консултация

Понякога чувстваме, че животът, който живеем не е това, за което сме се родили. Чувстваме, че имаме потенциал, който стои невключен, неоткрит, заспал, депресиран, отказал се от себе си, от мечтите си. Светът ни тежи и не знаем какво да правим, накъде и как да продължим, за да открием своя автентичен извор. В плен сме на модели, които сме създали някога или сме получили в наследство, на товари, които носим без да знаем защо и откъде ни идват. 

В рамките на час може да се ориентираме за произхода на проблема и да се насочим към неговото конкретно решение. Решението може да ни отведе до използването на различни методи – ТЕС, НЛП, изследване на минал живот, семейни констелации, хюман дизайн, астрологична прогноза, психотерапевтична работа, алтернативно лечение, йога. Ще бъдете насочени към конкретни специалисти, които да ви помогнат, ако проблемът изисква по-дългосрочна работа.
Ако не, често и една консултация е достатъчна, за да получите стимул и посока.  Повече за методите може да прочетете в  “Регресия, Изследване на карма“.
Дългосрочните консултации (в рамките на месец или повече) са описани в програмата “Живей себе си”.
В тях може да се запознаете и да преживеете някои от най-новите методи за въздействие върху подсъзнателните програми и ограничаващи вярвания, като Хипнотерапия, ТЕС, AIT, Енергийна психология, Констелации, Регресии и други, според вашите конкретни нужди и особености.

консултант Росица Божкова – Михайлова (Ука , Пурна) 

психолог, писател, йога инструктор, сертифициран хипнотерапевт и констелатор, основател на студио за себеразвитие Янтра.

 

 

Comments are closed.