Пренареждане на матрицата

Пренареждане на матрицата на раждането с ТЕС (ПМР)

Това е метод, основан на Техниките за емоционална свобода (ТЕС), който може да трансформира и изцели травми, свързани или придобити по време на раждането – собственото раждане на клиента или ако е майка – на нейното дете. 

Емоционалният живот на майката има съществена роля в изграждането на плода в утробата ѝ.  

Бременността и раждането са първите и най-силни моменти, в които бъдещият човек си прави изводи за света, в който предстои да живее. Изцяло подсъзнателно. Начинът, по който се случва всичко това, определя възприятията ни през целия ни живот.

ПМР ни дава инструменти, с които да изцелим своето раждане и да го преживеем отново най-съвършено. 

Идването на нов човек на земята е свещен акт, за който Природата е подготвила жената по неповторим начин. Всяка излишна намеса в процеса на раждане има последствия, които тепърва ще предстои да се преработват.

Пренареждане на матрицата на раждането е особено подходяща техника за:

 • всеки, преживял травматично раждане, което включва всички случаи на наложителни или излишни медицински интервенции за майката или бебето, напрежение, негативни емоции, раздяла, изолиране, лошо отношение и др.;
 • родители, които се подготвят за второ раждане и искат да освободят полето си от всякакви минали травми, свързани с раждане, за да не бъдат повтаряни същите сценарии; 
 • хора, които в своя път към себе си искат да осъзнаят и трансформират придобитите в тези ключови моменти в живота подсъзнателни вярвания и убеждения;
 • всеки, който се е раждал…

Запис на лекция-представяне на Пренареждане на матрицата с ТЕС:


Здравейте! 

Казвам се Мария 😊 

По образование съм актриса за драматичен театър с няколкогодишен стаж.

По призвание съм човек на свободата, стремящ се към осъзнатост, развитие на личността в нейната свързаност с душата и осмисляне на живота.

Обичам и черпя сили и вдъхновение от природата и изкуството – поезия, музика, художествено изкуство. Любителски пея и свиря на флейта.

Търся истинските причини за проблемите и тяхното цялостно решение.

Вярвам и знам, че животът е непрекъснат низ от възможности за израстване на душевно ниво, за придобиване на мъдрост и за намиране на себе си.
Под намиране на себе си разбирам развитие на способността на човека да обича с най-висшата проява на любовта, надчовешка любов.

Майчинството обърна живота ми на 180° и оттогава:

 • Зaвърших основен курс „Терапия на д-р Бах“ в 3 нива с лектор д-р Тодор Господинов през 2017 година и практикувам терапията за самолечение и консултации за желаещите да получат подкрепата на цветните есенции. 
 • Юни-август 2017 – курс обучение в сугестопедията на д-р Лозанов. 
 • Юли 2017 – сертифициране като консултант по носене на бебе в слинг и ергономична раничка 1 ниво. 
 • От юни 2018 прилагам в практиката си и методите на енергийната психология – ТЕС – техники за емоционална свобода – (1во и 2ро ниво с преподавател Мартина Иванова).
 • Октомври 2018 – Терапията на д-р Бах през призмата на китайската медицина – д-р Тодор Господинов
 • Ноември 2018 – Божествена матрица (Мартина Иванова)
 • Януари 2019 – Пренареждане на матрицата с ТЕС (преподавател Ирена Рельовска)
 • Март 2019 – Пренареждане на матрицата на Раждането, Жизнена цел, Светлинна матрица с Шарън Кинг
 • Октомври 2019 – Психобиология (Мари Жинет Ро, 1 ниво)

Стремя се към постоянно усъвършенстване и развитие в посоката емоционално, психическо и енергийно здраве. 

В работата ми с хора комбинирам енергийната психология (ТЕС, матрица) с капките на д-р Бах. 

Изцелението идва с осъзнаване, трансформиране на блокиращите убеждения и вярвания в жизнеутвърждаващи, и цялостна промяна на отношението към себе си, ситуацията и Живота. Това е целта ми в една консултация. Постигането ѝ носи облекчение, утеха и вътрешен мир.