Препоръчано от студио Янтра: Ритрийт с Ува Майнер

ПРОБУЖДАНЕ НА АВТЕНТИЧНАТА НИ ЖЕНСКА СЪЩНОСТ


Ритрийт за Жената
24-29 юни / 4-9 юли 2019
Къща за гости „Виделина“ и „Храбра луна“
с.Храбрино

Тат твам аси- Това си Ти

Предстои един ритрийт на Ува Майнер, посветен на търсенето на пътя към Същността ни.

   Жената е пазителката на човечеството, бидейки носител на новия живот. Обществото е минало през много различни социални експерименти,  за да стигне до критичния кръстопът, на който се намираме днес. Mожем ли да продължим по този път, както сме правили досега, което очевидно ще доведе до разрушение, или да потърсим онова, което искаме да съхраним и да се освободим от онова, което повече не ни е нужно, създавайки по този начин бъдещето, в което повечето от нас мечтаем да живеем. За да постигнем това, трябва да се завърнем обратно към Същността си, припомняйки си кои сме избрали да бъдем в този живот и поемайки отговорността за нашата собствена роля в настоящето и бъдещето на нашата планета.

    В този ритрийт ще изследваме заедно тази роля, също както и програмирането, което сме получили от обществото и семейството. За да бъдем вдъхновени и способни да поемем тази отговорност, трябва да поемем на едно дълбоко и лично вътрешно пътуване.

   Предлагаме ви да започнем  едно споделено пътуване към вътрешния ни свят, към разбирането за смисъла на съществуването ни. Едно вътрешно пътуване, което ще е насочено и навън. За да бъдем едновременно свободни и свързани, силни и същевременно скромни, и да носим и излъчваме Любов и Съзидание от нашия вътрешен Дом (Същност).

За да постигнем това, ще  използваме средствата на изкуството, движението, енергийната работа, споделянето, докосването, пеенето и медитацията. Тези техники  ще ни помогнат да събудим нашата автентична женска сила и устойчивост. 

    Ще работим, за да освободим себе си- заедно, лично и един спрямо друг- от маските, които обществото и семейството ни е дало, за да оцелеем. Защото вече не става въпрос за оцеляване, дошло е времето да живеем пълноценно, истински и все по-цялостно, за да израстнем  в това изключително, блестящо, силно и любящо същество- единна част от всичко съществуващо, което винаги сме били предназначени да бъдем. 

    Съвременната жена напряга силите си до краен предел, за да съхрани топлината и светлината в днешния забързан и прагматичен свят и да я предаде на децата си. Постепенно това неистово усилие я изтощава, изморява и обезверява. А жената е предопределена и надарена с божествената дарба от Вселената да създава и да твори живот. С фините си сетива и уникални способности, тя създава уюта, топлината и творческия заряд в нашия свят.    

    Далече от цивилизацията и потопени дълбоко в природата, ние ще вървим едновременно към истинската свобода и нежна взаимосвързаност, за да можем да изразим автентичните си женски ценности,  които са в директна връзка с нашата собствена вътрешна трансформация и силата ни да променим света. 

Ако се чувствате призовани, елате на едно споделено пътуване  към себе си!  

УВА МАЙНЕР живее в Коста Рика, пътува с немски паспорт и е гражданин на Планетата Земя.

Работила е 23 години за Федерацията по храните към Обединените нации в много континенти и държави по света. През 1989г. си подава оставката от ОН, за да последва повика на сърцето си и да продължи по свой свобствен път да допринася за мира на планетата, за което се ангажира да работи още на 7 годишна възраст.

Духовна психотерапия, Йога, Медитация, Естествени методи на лечение, Масаж, Енергийно лечение, Рейки, Matrix Energetics Practitioner, Биорезонанс, Цветни есенции, Аромотерапия, Билколечение, Хомеопатия и т.н. – всички те са станали инструменти в нейната практика.
Преди 27 години тя решава да последва мечтата на живота си и учи в САЩ, за да стане Духовна Холистична Акушерка.По време на нейното лично пътуване и професионален път са й помагали изключителни учители като Джанин Първати, Даун Брамадат, Кейт Уилкок, Мишел Оден и много други шамани, духовни учители, акушерки и лечители. Чрез повече от 800

семейства и тяхната съзнателна подготовка за раждането, предимно у дома, тя е имала възможност да наблюдава и учи че Любовта е нашата истинска Същност. Убедена е, че чрез всяко дете, родено с любов и в хармония, ние допринасяме за мира в живота си и на нашата планета.

Ом Шанти. Мир.

Ува е международен лектор и водещ на семинари в страни като: Италия, Естония, България, Германия, Колумбия, Коста Рика, Канада, САЩ, Обединеното Кралство, Индия и други.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

24-29 юни/ 4-9 юли 2019

Къщи за гости „Виделина” и „Храбра луна”, с. Храбрино

цена: 540 лв. Цената включва:  5 нощувки в споделена стая, вегетарианска храна за целия престой, участие и материали.


Ако желаете да участвате в ритрийта, можете да си запазите място, като заплатите сумата от 300 лв до 15 юни (не е възвръщаема в случай на отказ)

и след това останалата част най- късно една седмица преди началото на ретрийта.

При наличие на свободни места, е възможно записване и след обявените дати.

Моля, свържете се с нас, за да ви кажем дали има възможност да се включите.

Максимален брой участници: 25

За допълнителна информация и записване:
+359 889 938 035

liubomira_lilova@yahoo.com