Седми кръг на Аза

СЕДМИ КРЪГ НА АЗ-А: Седма чакра – Хилядолистният лотус

Седмият кръг е най-духовният. Свързан е с нашата връзка със съществото, което сме отвъд времето и пространството. Свързан е с паралелните реалности и измерения, които отварят ново пространство за човека. Ще изследваме личната си връзка с Висшия Аз, ще разберем защо е важно да следваме пътя на душата си и как да го разпознаваме, ще направим и преглед на състоянието на всичките ни чакри през констелациите и ще отворим посоката за по-нататъшното ни развитие.

ПРОБЛЕМНИ ЗОНИ:

  • Чувствате че нямате връзка и насока от по-висша сила.
  • Чувствате се недостоен за духовна помощ и сте гневни, че висшата сила ви е изоставила.
  • Страдате от мигрени и главоболие, причинено от напрежение.


ПРОМЯНАТА

  • Чувствате се свързани с по-висша сила, закриляни и обгрижени.
  • Знаете, че заслужавате големи благословии.
  • Чувствате огромна благодарност за вселенската любов и признателност към себе си и другите

 

ДЕТАЙЛИ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
За записване и повече информация: info@natalyoga.net
ОТЗИВИ ОТ УЧАСТНИЦИ :

Благодаря за знанията,които получавам  от тренинга кръговете на Аз-а.Те  дават  нова перспектива за личностното ми развитие и себепознание.Научавам  техники за постигане на хармоничен  и цялостен Аз,за да  изживявам себе си като радост и удоволствие! В.

“Мога да кажа със сигурност едно, а именно – вярвам в себе си и в способностите си. Вярвам в интуицията си. Те ме насочват към себеопознаване и познание за света както около мен, така и за духовния свят. Сочат ми пътя за самоизграждане и самоконтрол, които да ме направят завършена и хармонична личност. Х.

 

Comments are closed.