Ароматна Ин йога за носещи живот

Кога
23.02.2016 @ 12:00 – 14:00
2016-02-23T12:00:00+02:00
2016-02-23T14:00:00+02:00
Къде
Йога студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33
1113 София
България
Цена:
15лв
Контакт:
Ния Коновска
0888220229

prenatal_yin_yogaИзползването на етерични масла по време на бременността често е тема табу. Много бъдещи майки се притесняват, че етеричните масла биха предизивикали контракции или биха попречили по някакъв начин на деликатните процеси, които се случват в телата им. Истината е, че някои етерични масла наистина не са препоръчителни за бременни, но природата е щедра и е осигурила на бъдещите майки няколко безопасни опции.

По време на този час Деви и Мон от Mandala и 11 Moons ще ви предоставят лесни и достъпни техники за работа с двете най-подходящи за бременните етерични масла:

  • Лавандула
  • Римска лайка

Ще поработим за вашето здраве и спокойствие с ин йога.

Ще отпуснем телата и умовете ви.

Ще работим с утвърждения, подходящи, както за вас, така и за вашите деца.

Ще се потопим в нежния свят на тези два прекрасни аромата и ще разберете как да ги интегрирате в живота ви по един лесен и ненатрапчив начин.

Ин йога е нежна и пасивна практика, която работи върху меридианите в телата ни. Асаните, които ще ви предложим са специално адаптирани за нуждите на носещите живот. Тази практика ще ви помогне да:

  • Се освободите от болките в кръста и гърба
  • Облекчите подуването на краката
  • Подобрите кръвообращението в коремната област
  • Подобрите еластичността на коремната мускулатура по един нежен и неинвазивен начин
  • Ароматите ще ви помогнат да навлезете в медитативно състояние
  • Чрез утвържденията ще въздействаме на емоционалното тяло на майка и бебе

Тази практика работи, както на физическо, така и на емоционално ниво, за да изгради и затвърди свещената връзка между майка и бебе.

Заповядайте на този вълешебен час!

Вторник 23 февруари 12:00 – 14:00 ч.

Цена: 15 лв

И Деви и Мон са използвали етерични масла по време на техните бременности и в момента се радват на спокойни и хармонични момиченца на 4 и на 1 г, които вече разпознават ароматите сами и при нужда използват етеричните масла като лекове.

За Деви:

Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебният ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Нейният живот е въплъщение на това, което споделя в часовете си. 8 годишният опит в преподаването + 14 те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си.

Интересът и към етерични масла и тяхното приложение в йогата започва през 2010 г,, когато тя прави за пръв път йога с етерични масла заедно с Албена Люцканова в Йога Мандала.

Интересът и влечението и към медитацията я среща с невероятни канали, като Солара Ан Ра и Хари Баба, като получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства. Часовете и са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин.

Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, Щатите и много други места по света, което оформя способността и да среща Изтока и Запада в часовете си. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по прана флоу навсякъде по света.

За Мон:

Мон се среща с йога през 2009, но започва да практикува редовно няколко години по-късно – през 2012. С ароматите се среща по време на йога практика и веднага се влюбва. Спомня си много ясно първото етерично масло, което си е купила и как е оползотворила всяка капка от него. Започва да се интересува по-задълбочено и да експериментира с натурална козметика през 2013 и от тогава използва предимно кремове, които сама си е сътворила. 11 Moons е общият ѝ проект с Деви, който се случва съвсем естествено и спонтанно. През ароматите Мон се свързва със себе си по един нов и вълнуващ начин. Любимият й момент е, когато види блаженото изражение по лицата на хората, които вдишват ароматите. Убеждава се всеки ден в силата на етеричните масла като лечебно средство за тялото, ума и духа и с удоволствие ги използва в живота си.

Comments are closed.