Партньорските отношения през погледа на констелациите”

Кога
17.11.2017 @ 18:30 – 21:30
2017-11-17T18:30:00+02:00
2017-11-17T21:30:00+02:00
Къде
студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33
1113 ж.к. Изгрев, София
България
Цена:
30 лв
Контакт:
0878115851


Случвало ли ви се е след поредното разочарование в любовта  да забележите, че някак си моделът на взаимоотношенията се повтаря? Или че поредния партньор отново се превръща в това, от което искате да избягате? А питали ли сте се кой всъщност виждате в лицето на партньора си?

Тази петъчна вечер освен, че ще поговорим за вътрешния мъж и вътрешната жена ,ще може да поставите и своя етюдна констелация, в която да изследвате своите вътрешни заплитания и проекции.

Как вътрешните ни образи, наследени от родителите ни влияят върху настоящите ни отношения. Как можем да излезем от омагьосания кръг на моделите, наследявани от поколения? Как да изчистим връзката си от миналото и как да намерим баланса между даване и получаване? Защо превръщането на жената в „майка“ на мъжа си е толкова пагубно за връзката. Какво става когато даваш повече, отколкото получаваш или когато „прощаваш“ без да дадеш възможност за компенсация …

  • Ще говорим за това, а и за още много други неща, касаещи любовта и липсата и.
  • Ще може да изследвате през своята лична етюдна констелация какво се случва в несъзнаваното, как се отнасят вътрешните ви мъж и жена един с друг и с кого и какво са се заплели, докато си мислите, че сте във връзка с партньора си…

Повече за метода: Етюдните констелации са метод, чрез който в кратък формат можем да надникнем в движещите сили на душата  отвъд предположенията на ума и ако ни се даде да видим корена на поставения проблем – да го освободим. Понякога виждането на  истината може да ни направи свободни, друг път тази картина има нужда да се разгърне във времето, докато решението дойде.

Констелациите са групова практика, в която други (обикновено непознати) хора поемат да играят ( представляват ) вас и хората от вашето семейство, според избраната тема. Не е нужно да знаят нещо предварително за вас и проблема, който поставяте, за да разгърнат точната картина на вътрешната реалност. Този феномен макар да не е намерил своето научно обяснение (освен в квантовата физика и огледалните неврони) дава велиполепни практически резултати.

През преживяванията на представителите можем да  разпознаем себе си, своите вътрешни гласове или пък гласовете на майка си и баща си, на свои роднини и близки, замесени по неочакван начин във вътрешната картина, която носим.

Да бъдещ представител е умение, което всеки човек носи като потенциал,  но така също е и умение, което се развива. В началото може да ви е трудно да поставите граница между своите преживявания и тези на някой друг, чиято роля сте приел да играете, но с опита идва и увереността и ясното разграничаване.

Цена: 30 лева


Това събитие е част от:

Кръговете на Аз-а – проект за цялостна трансформация в 7 кръга

За всички онези, които имат нужда от структурирано и последователно осъществяване на Себе си!

Ако чувствате , че не живеете живота, за който сте родени, а не знаете откъде да започнете промяната; ако искате да разберете повече за механизмите, които ни движат в Колелото на живота, както и повече за чакрите, какво ги блокира и какво лекува;  ако искате да преминете през различни лечебни практики за ума и сърцето – този семинар е за Вас!

Кога?

Втори кръг 17,18 и 19 ноември

Къде?

Студио Янтра – петък (18:30 – 21:30) , събота от 15:00  до 20:00 и неделя от 10:30 до 17:00 с обедна почивка час и половина;

Колко?

Петък 30 лв., Събота 50 лв., Неделя 50 лв.

Цена за всички заедно 108 лв. (при ранно записване и заплащане до 10 ноември 88 лв.)


Следващи събития от поредицата:

 

 Събота 15:00 – 20:00

Теоретична част за Втора чакра –

Време и условия за формиране; Основни грешки при възпитанието, Основни травми и следствия, лечения и подходящи практики за втора чакра;

Критиката, осъждането, вината – основните блокажи на Втората и как да ги преодолеем;

Ограничаващите вярвания на Втора Чакра – енергиен (кинезиологичен) тест;

Техники и методи от енергийната психология за трансформиране на блокираните емоции

Неделя 10:30 – 17:00 Работа със Сянката – предизвикателството на Втора Чакра

  • Как да открием каква е нашата сянка и как да я интегрираме така, че да ни служи, а не владее;
  • Взаимоотношенията между Сянката и Персоната; Кой печели и кой губи от техния дуел;
  • Интегриране на сянката – етюдни констелации за всички участващи;

ОЧАКВАЙТЕ!!!

Трети кръг 8,9 и 10 декември

 

МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ СВОЕТО ЗАПИСВАНЕ И ПРЕЗ САЙТА – ВАУЧЕР 88 ЛВ.

Comments are closed.