Движение към Майката и Бащата

Кога
31.07.2016 @ 14:00 – 18:00
2016-07-31T14:00:00+03:00
2016-07-31T18:00:00+03:00
Къде
Йога студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33
1113 София
България
Цена:
30 лева
Контакт:
Росица Божкова
0878115851

maxresdefaultТази практика е посветена на двете основни ключови фигури в нашия живот, без които нямаше да сме на този свят – тази на майката и на бащата. През метода на констелациите ще се свържем с вътрешното си усещане за тях, за да осветлим проблематичните зони на отношенията и да направим стъпка напред в любовта към тези,които са ни дали живот.

Практиката се състои от две части – теоретична и практическа.

В теоретичната част ще научите:

Защо отношенията със собствената ни майка са в основата на нашите успехи или неуспехи и в личен и в професионален план. Как се отразяват на партньорските ни отношения и на реализацията ни в живота и как можем да излезем от омагьосания кръг на съпротива, неприемане, затваряне – привличане на трудни обстоятелства.

Ще говорим също и за отношенията  с бащата, които рефлектират във всички области на живота – социална реализация, връзки с обществеността, отстояване на граници, партньорски отношения. За жените вътрешния образ на бащата привлича типа партньор, който тя несъзнателно търси, а за мъжете това е моделът, който те следват във връзката си с жената.

Когато се чувстваме отхвърлени от него, или го отхвърляме, отхвърлянето става главна тема на живота ни. Когато сме в конфликт, неразбирателство, отричане, това се разпростира много по-нашироко, отколкото допускаме.

В практическата част ще направим две  етюдни  констелации,наречени Движение към Майката и Бащата, които да  ни покажат какво е нашето отношение към тях и евентуално ще направим придвижване напред към помирение и приемане. Благодарността е естественото състояние към което се стремим, както и любовта, която стои зад привидното отчуждение.

Може да направите тази констелация, дори и родителите ви да не са на този свят, особено ако имате нужда от помирение и прошка  с тях.

Кога имате нужда от тази констелация :

–          Когато включвате защитно поведение на отдръпване, вместо да покажете и да потърсите любов;

–          Бързо приключвате връзките, саботирате сами отношенията в двойката;

–          Сменяте често работата,

–          Имате склонност към депрсивност, чувство за празнота, страх от изоставяне, чувството, че трябва да се предпазвате,

–          Стоите настрана в групата, трудно ви е да се свържете с другите, дори и да искате;

–          Свързвате се с насилник;

–          Развивате зависимости;

–          Склонност към булимия, анорексия;

 

Теоретична част : 14.00 – 15.30, цена 20 лв.

Практика: 16.00 – 18.00ч, цена 20 лв.

Обща цена за двете 30 лв.

Записване до 29.07 на обявените имейл или телефон.

Comments are closed.