Движение към целта

Кога
14.01.2018 @ 10:00 – 17:00
2018-01-14T10:00:00+02:00
2018-01-14T17:00:00+02:00
Цена:
50 лв, за членова на клуба и програма "доведи приятел" 40 лв.
Движение към целта

В „Движение към целта“ за онези от вас,които искат да направят важни промени впредстоящата година, но имат колебания, съмняват се, не им достига ресурс , знаят какво не искат, но не знаят какво искат или чувстват, че подсъзнателно се самосаботират, ще отворим пространство за лични етюдни констелации, в които всеки ще може да постави своята тема. Ще може да видите и преживеете висшата цел на душата и да разберете дали избраната от вас посока и съответства, каква е първата стъпка, кой (какво) стои на пътя и не пуска…

Максимален брой участници 12. Запазете предварително своето място!!! Пишете на info@natalyoga.net

Повече за това какво представляват Етюдните констелации:

в кратък формат всеки участник може да направи своя кратка констелация с предварително обявена тема.

С този формат можем да надникнем в движещите сили на душата отвъд предположенията на ума и ако ни се даде да видим корена на поставения проблем – да го освободим. Понякога виждането на истината може да ни направи свободни, друг път тази картина има нужда да се разгърне във времето, докато решението дойде.

 

И още:

Констелациите са групова практика, в която други (обикновено непознати) хора поемат да играят ( представляват ) вас и поставените от вас проблеми, според избраната тема. Не е нужно да знаят нещо предварително за вас и проблема, който поставяте, за да разгърнат точната картина на вътрешната реалност. Този феномен макар да не е намерил своето научно обяснение (освен в квантовата физика и огледалните неврони) дава велиполепни практически резултати.

През преживяванията на представителите можем да разпознаем себе си, своите вътрешни гласове или пък гласовете на майка си и баща си, на свои роднини и близки, замесени по неочакван начин във вътрешната картина, която носим.

Да бъдещ представител е умение, което всеки човек носи като потенциал, но така също е и умение, което се развива. В началото може да ви е трудно да поставите граница между своите преживявания и тези на някой друг, чиято роля сте приел да играете, но с опита идва и увереността и ясното разграничаване.

За да запазите своя констелация, обадете се на 0878115851.

 

Comments are closed.

Powered by Nirvana & WordPress.