Лечител на Земята – Практически семинар за напреднали с Илиана Севилла

Земята повишава своята енергия, до голяма степен благодарение на работата на работниците на Светлината. Със своята всеотдайна работа върху себе си и другите, те променят вибрацията и на полето около себе си.

Един специфичен начин за работа е чрез използването на високочестотните Кристали на Крайон. Именно на този метод на работа ще посветим този ден, за изчисване и промяна на енергията на места, които са готови за това.

Семинара е подходящ за хора, които имат опит с Кристалите на Крайон. За тези, които вече са участвали в първия семинар Лечител на Земята, това ще бъде добра възможност да работят за Земята в група, за да мултиплицират своята енергия.

Предварително записване на тел. 0886 802930.

Цена: 80, лв.

За водещата, Илиана Севилла

Илиана Севилла е биоенергиен терапевт и лиценциран тренер на „Училището на Kryon“- Германия от 2007г. През 2012г. се завръща в България и започва да предава знанията си за работата с високите енергии на Ангелите и Извисените Учители в семинари, курсове и индивидуална работа.

Илиана Севилла вярва, че пред всеки един човек стои пътя на духовното събуждане затова с радост подава ръка на всеки, който е готов да тръгне по този път.

„Кристалите на Крийон“ са едно от средствата, които Илиана Севилла използва, затова ще ги видите навсякъде около нея – носени като стилни сребърни бижута, по време на семинарите, медитациите и курсовете, които води и в продуктите за самостоятелна работа.

Ако се чувствате докоснати, може да прочетете повече информация за работата на Илиана Севилла на:

www.kryoncenter.wix.com/sofia

Comments are closed.