Моето бебе и бебешката кожа, козметична работилница със Силвия Павлова

Каним ви на една необикновена работилница, в която може не само да научите как, но и да направите сами някои полезни и екологични козметични продукта, специално предназначени за вашето бебе.

Бебешката кожа е изключително фина, тънка и податлива на външни влияния. Понякога предизвикателствата й идват в повече и се налага да и помогнем. В тази работилница ще се запознаем с домашните лекове при проблемна и притеснена кожа. Ще приготвим и рецепти за използване всеки ден и ще обясним как да подбираме правилно козметиката на бебето. Ще направим и няколко рецепти, които да използваме при настинка и течащо носле 🙂

Цена на работилницата: 20 лева с включени материали

Задължително предварително записване на info@natalyoga.net. За повече информация: 0888220229.

Силвия Павлова е международен специалист с дипломи от 3 континета. Специализирала е във Франция, Сащ, Мексико, Китай и Виентам, където се потапя в традициите и културата на местните семейства. При завръщането си в България защитава готварска диплома, а след това и курс по нутриционизъм и здравословно хранене към университета Санфорд. Издава първата си книга, “Веган изкушения”, през 2017 година, а междувременно развива и своя марка сертифицирана био козметика, която изнася в 26 държави. Вярва, че изборите, които правим днес са важни за бъдещото ни здраве и обича да разкрива лесни тайни за здрава кожа, които можем да си приготвяме сами у дома.

 

Comments are closed.