Морски ритрийт за мама и бебе – 21 – 27 май в Синеморец

Кога
21.05.2018 @ 17:00 – 27.05.2018 @ 13:00
2018-05-21T17:00:00+03:00
2018-05-27T13:00:00+03:00
Къде
8279 Синеморец
България
Цена:
550 лева за майка с бебе
Контакт:
Ния Коновска
0888220229

Прекрасни майки,

Каним ви на едно ранно-лятно море с вашите бебоци, за да споделим заедно магията на майчинството. Бебешкият екип на Янтра с радост ще ви посрещне в чудната къща за йога почивки в Синеморец, където сме ви подготвили приятна и зареждаща програма с фокус грижа за мама и много приятни възможности за работа с връзката и с бебо. Една от целите ни е, събирайки се заедно, да създадем среда на взаимопомощ, споделеност и непосредствено общуване по между си – защото както знаете за отглеждането на едно дете си трябва цяло село, а и когато сме повече и всички сме в една тематика :), гледането става по-леко и забавно.

В програмата ни сме предвидили:

  • Йога за мама и бебе
  • Бебешки музикални практики
  • Игри
  • Разходки
  • Плаж (според времето)
  • Масажи и мануални терапии (с допълнително заплащане и резервация)

Водещи на бебешкия ритрийт са Ния (която повечето може би познават от часа “йога за мама и бебе” в Янтра) и Самантра, с която ще пеем и танцуваме под звуците на звънката и китара. Саманта е пораснал потомък на вокална група “Врабчетата”, изпълнили емблематичната песен “Бански на лалета”, която и тази година ще звучи в наше изпълнение. Поканили сме също и Бистра (консултант по кърменето и масажист) и Надя (главен готвач в популярен ресторант за здравословно хранене, с опит в готвенето за деца и групи. Надя ще приготвя храната както за нас, така и за захранващите се бебоци), за да ви предложим приятна грижа и разтоварване от някои ежедневни грижи.

Условия за участие:

Цената на ритрийта при записване до 15ти април е 550 лева, в които са включени 6 нощувки  с двойно настаняване в хотел Афродита, намиращ се в непосредствена близост до къщата за практики (при заявка ще имате на разположение бебешка кошарка), храна (закуска, обяд, следобеден снакс, вечеря за мама и бебешка кухня за бебо), като и всички практики. Масажите и мануалните терапии се заплащат отделно и изискват предварителна заявка. За записвания след 15ти април, цената е 620 лева, при наличие на свободни места. свържете се с нас, ако желаете да бъдете индивидулано настанени, или ако имате желание да доведете придружител или дете за оферта.

За да се включите в ритрийта е необходимо да заявите своето намерение, като се свържете с нас на info@natalyoga.net или се обадите на 0888220229 възможно най-рано, тъй като разполагаме само с 14 места. Ще е необходимо заплащане на капаро от 50% от сумата в срок до 15ти април.


Снимки от къщата в Синеморец

Снимки от миналата година:

 

Comments are closed.