Морски ритрийт за мама и малчо – 28 май – 03 юни в Синеморец

Кога
28.05.2018 @ 17:00 – 03.06.2018 @ 13:00
2018-05-28T17:00:00+03:00
2018-06-03T13:00:00+03:00
Къде
8279 Синеморец
България
Цена:
550 лева за майка с бебе
Контакт:
Ния Коновска
0888220229

Прекрасни майки на вече проходили бебе-деца,

Заповядайте на едноседмичното ранно море, посветено на вас и вашата връзка с детето. Ще се съберем отново група ентусиасти, за едно пълноценно, споделено, забавно и полезно време заедно, далеч от шума и атмосферните условия на града! Предвидили сме детска кухня, здравословни опции за хранене за вас, йога за добра форма и тонус, игри и развиващи упражнения, музика, пространство за споделяне и изледване на емоциите, разходки, плаж, масажи и най-вече пълноценно време за вас и детето. Ще поставим фокус на споделеното време, смеха, движението, красивите гледки, за да се заредим и отпочинем.

В програмата ни сме предвидили:

  • Йога за мама
  • Развиващи игри и упражнения за малчо
  • Музикални практики
  • Практики за емоционално разтоварване
  • Разходки
  • Плаж (според времето)
  • Масажи и Боуен терапия (с допълнително заплащане и резервация)

Водещи на бебешкия ритрийт са Ния (която повечето може би познават от часа “йога за мама и бебе” и игралнята в Янтра) и Самантра, с която ще пеем и танцуваме под звуците на звънката и китара. Саманта е пораснал потомък на вокална група “Врабчетата”, изпълнили емблематичната песен “Бански на лалета”, която и тази година ще звучи, но в наше изпълнение. Поканили сме също Ирена (масажист и Боуен терапевт) и Надя (главен готвач в популярен ресторант за здравословно хранене, с опит в готвенето за деца и групи. Надя ще приготвя вдъхновяваща и полезна храна както за нас, така и за децата. В тези 7 дни няма да готвите!:)

Условия за участие:

Цената на ритрийта при записване до 15ти април е 550 лева, в които са включени 6 нощувки  с двойно настаняване в хотел Афродита, намиращ се в непосредствена близост до къщата за практики (при заявка ще имате на разположение кошарка), храна (закуска, обяд, следобеден снакс, вечеря за мама и детска кухня за бебо), като и всички практики. Масажите и мануалните терапии се заплащат отделно и изискват предварителна заявка. За записвания след 15ти април, цената е 620 лева, при наличие на свободни места. Свържете се с нас, ако желаете да бъдете индивидулано настанени, или ако имате желание да доведете придружител или дете за оферта.

За да се включите в ритрийта е необходимо да заявите своето намерение, като се свържете с нас на info@natalyoga.net или се обадите на 0888220229 възможно най-рано, тъй като разполагаме само с 14 места. Ще е необходимо заплащане на капаро от 50% от сумата в срок до 15ти април.


Снимки от къщата в Синеморец

Снимки от миналата година: