Отворени врати

Скъпи бъдещи и настоящи посетители,

Отваряме вратите си през новата година, за да се срещнем. Да се срещнем по между си и да проправим път за една среща навътре. Практиките, които сме приготвили за вас не са обикновени – всяка крие по нещичко, което може би е точно това, от което се нуждаете в момента..

Програма:

10.30 – 11.30: Музика за бебета и малчковци с Ели (за деца от 3м до 3 години) – това занятие ще ви даде възможност за пълноценно време с вашите деца. Ще си припомните някои песнички и игри и най-вече, ще се забавлявате заедно. Музиката в този час е жива. Използват се дрънкалки, дървени кубчета, музикални инструменти и подходящи играчки. А да наблюдаваш общуването между децата може да достави истинска наслада.

11.30 – 12.30: Бебе йога с Ния (за бебоци от 3 м до прохождане) – в този час ще намерите споделеност, движение, ценни и полезни съвети за грижата към малкото бебе, както и едно позитивно зареждане, което да ви помага в предизвикателния, но вълнуващ период на първите месеци от появата на малкия човек. В часа се съчетава грижата към малкото същество с грижата към майката, която също има нужда да презареди батериите и пораздвижи тялото.

12.30 – 13.30: Пренатално пеене с Ели – музиката е универсален език, който може да зарежда с емоция, да създава усещания и дори да лекува. Може би сте чували за положителното въздействие на Моцартовия ефект, като едно малко доказателство за това? Този час е една покана за общуване с нероденото дете посредством езика на музиката. За да го посещавате не е нужно да можете да пеете добре, а да се доверите на положителното въздействие на музиката. Програмата на един час включва – разпяване/разгряване на гласа, пеене по енергийните центрове, разучаване на приспивни песни, разучаване на народни песни, слушане на класическа музика/релаксация.

13.30 – 15.00: Йога за Носещи живот с Ука (Росица Божкова) – в този час ще имате възможността да се раздвижите, релаксирате и заредите с приятно и дълбоко усещане за вътрешна хармония и мир. За много, посещенията по йога за бременни в Янтра са дали един нов начин на възприятие на целия процес на бременността – защото коренът “бреме” често ни дава грешна нагласа. Носенето на живот всъщност е велик акт на съ-творение и в тези часове по йога поставяме акцент именно върху това – колко специален и значим е този период за вас и вашето дете и как да го направите още по-лек и приятен, както на физическо, така и на ментално и духовно ниво.

15.00 – 16.00: Представяне на книгата за Носещи живот “Докато Аз и Ти сме Едно” и медитация “Свързване със силата на Майката” с Ука (Росица Божкова)  – ще ви представим едно уникално помагало, верен спътник по време на бременността. То ще ви подтиква да мислите по някои теми, но и ще ви помага да преодолявате с лекота някои особени моменти по време на съвместното пътуване. В книгата-дневник ще намерите полезни съвети, но и множество възможности за преоткриване на вътрешни модели, за да ги осветлите и при нужда подмените с по-полезни и градивни такива за вас и вашето дете. След представянето на книгата ще проведем и медитация, която да ви подхрани и свърже със Силата на Майката.

16.00 – 17.00: Игралня за проходили бебоци и техните родители с Ния и Саши – в този забавен формат сме отворили пространството за общуване, йога, обмяна на опит и пълноценно време за себе си и за своите изследващи света деца. Часът е идеален за онези от вас, които търсят добра среда за пълноценно прекарано време с щъкащите малчугани. Ще ви даде възможност да споделите етапите, през които минавате, както и да оставите децата да общуват по между си в изследване на пространството, докато вие се раздвижвате с йога.

17.00 – 18.00: Тай Чи с Румен – Тай дзи цюан или Тай чи чуан се превежда като юмрукът на великия предел и е метод, система която спомага за осъзнаване на великият предел Тай Дзи (Тай Чи). Това е път на самоусъвършенстване, чийто благотворен ефект идва след системна и упорита работа. При редовното практикуване на Ци гун (работа за осъзнаване на енергията) тялото и настройките на ума се трансформират по един забележителен начин. Заповядайте на тази практика, може би точно това е началото от което имате нужда..

18.00 – 19.30: Йога с Калина и Юли – предлагаме ви оазис след дългия ден. Това е практика, в която може да се раздвижите, тонизирате и възстановите баланса. Тя обединява няколко стила в йога, като залага основно на силовата йога. Тя набляга на правилната форма на изпълнението на йога асаните, като се изпълняват по-дълго. По този начин се подобрява гъвкавостта и издръжливостта. Практика, въздействаща както на физическото ви тяло, така и на ума и духа. Идеална е както за начинаещи, така и за практикуващи.

19.30 – 20.30: “Среща с Висшия Аз”- ресурсна констелация с Ука (Росица Божкова) – заповядайте на тази практика, ако имате желание да се впуснете в едно вътрешно изледване и то на онази ваша същност, която носи отговорите. Срещата с Висшия Аз може да ви помогне да видите желанията и целите си по нов начин. Методът “констелация” може да ви отвори вратите към един съвсем различен подход за разрешаване на вътрешните ви търсения.

 

Comments are closed.