Силата на докосването – масажи за бебета с Бистра Танева

Кога
07.03.2018 @ 14:30 – 16:00
2018-03-07T14:30:00+02:00
2018-03-07T16:00:00+02:00
Къде
студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33
1113 ж.к. Изгрев, София
България
Цена:
15лв
Контакт:
0888220229
Силата на докосването - масажи за бебета с Бистра Танева @ студио Янтра | София | Област София | България

За нас, хората, както и за всички живи същества докосването е магия, която вдъхва увереност, дава топлота и утеха, доставя удоволствие и възстановява жизнеността.

Усещането за допир се развива най-рано от всички сетивни възприятия..Бебетата изучават и опознават света чрез допир, а родителите даряват децата си с гушкане  и ласки от самото начало на живота им.

И понеже аз силно вярвам, че всяко докосване е магия, искам да ви предложа още вдъхновяващи знания и практически умения, за да можете чрез масаж и докосване да превръщате всяка минута , прекарана с вашето бебе в игра, която развива, успокоява и едновременно зарежда с енергия и радост.

В тази практическа среща ще ви предложим да научите за  традиционния китайски Туй-на масаж за бебета и деца до 6 години. Този масаж:

–  балансира жизнените енергии на вашето дете и допринася за физическото, емоционалното, психическото и духовно развитие на вашето дете.

–   поддържа здравето и предпазва от болести

–   засилва имунната система

–   стимулира развитието на мозъка

–   балансира емоциите

И за масажа на пеперудата, създаден от д-р Ева Райх.Това е нежен енергиен масаж, който засилва връзката между майката и бебето и има силата да лекува. Изключително подходящ за бебенца, прекарали известно време в кувьоз, отделени от своите майки.

Тази практическа среща е подходяща за майки с малки бебенца. Всеки масаж е добре да се прави колкото може по-често. Не е нужно да отделяте специално време за масаж. Превърнете докосването във всекидневно занимание, за да развиете потенциала на своето дете към здравословен растеж и интелектуално развитие.

Задължително прадварително записване на info@natalyoga.net или на 0888220229.

Цена: 15 лева

За водещата:

Бистра Танева е масажист с дългогодишен опит, консултант по кърменето, дула, инструктор по йога за бременни, майка и баба. Тя е помогнала на не една майка и бебе с информация за първи грижи и успешен старт с кърменето. За нея работата с Носещи живот и майки на бебета е не само призвание, но и истинска радост. Ще го усетите по настроението и живия ентусиазъм, който влага както в часовете по йога за Носещи живот, така и в полезните лекции, които води.

Comments are closed.