„Целта на душата“ – регресия с гонг и тибетски купи

Кога
17.03.2019 @ 18:00 – 20:30
2019-03-17T18:00:00+02:00
2019-03-17T20:30:00+02:00
Къде
студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33
1113 ж.к. Изгрев, София
България
Цена:
30
Контакт:
Росица Божкова
0878115851
И в тази регресия ще използваме трансовото състояние под звуците на гонга и тибетските купи, за да се отправим към изследването на минал живот, свързан с настоящия. Много от кармично повтарящите се модели,в които сме зациклили днес,имат корена си в събития от минал живот. Ще се оправим в тази посока,минавайки и през Бардо – процепа между преражданията. Според някои учения, целта на душата е определена в „плановия отдел“ отпреди раждането, като там се има предвид най-вече какви семена сме заложили за това в своя предишен живот. И за да разберем това, ще се отправим на едно пътуване във времето – с водена регресия, ще навлезем в своето минало прераждане, за да узнаем какви са неизпълнените ни желания и копнежи, неизплатените дългове и кармични контракти. След това, ще се разходим из плановия отдел, за да узнаем защо сме избрали точно тези мъж и жена за свои родители, това време и тази територия, тези изпитания и жизнен път дотук. Какви са паралелните възможности за бъдещия аз и какъв е най-добрият вариант за разгръщането на душата и  потенциала, който носим.
Предвидена е лекционна част,в която да се запознаете с:
– как преживяванията от минал живот може да влияят върху днешните избори,
– връзката между някои заболявания и травми от миналото,
– как се случва лечението и изгубените фрагменти на душата,
Водещ Ука / Роси ( с 15 годишен опит и стотици водени индивидуални регресии, сертифициран хипнотерапевт,обучена в метода Soul Detective Work)
За транса се грижи Стойчо Георгиев с Меркуриев гонг и тибетски купи. Вибрациите на гонга и тибетските купи са лечебни, заради простия и изчистен звук, който излъчват. Нашите инструменти са ръчно изработени на специални честоти, които влизат в резонанс с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации в тялото. Когато всичко ненужно е отстранено, изгрява силата на интуицията и се връщаме към нашето естествено състояние на връзка с Висшия АЗ.
Местата са ограничени!
Само с предварително записване на info@natalyoga.net
За експериментатори!
Цена: 30лв,
Прочети повече ТУК: