Дихателна сесия със шаманско пътуване

Кога
27.09.2019 @ 18:30 – 20:30
2019-09-27T18:30:00+03:00
2019-09-27T20:30:00+03:00
Къде
студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33
1113 ж.к. Изгрев, София
България
Цена:
30 лв.

 

Шаманското пътуване е метод за свързване с движещите сили на душата, ползван от почти всички архаични общества в автентичните времена на до-религиозни концепции. Близостта му с първичните психични структури дава възможност на всеки с отворен ум и без предварителна подготовка да има своите преживявания.

Този път нашето намерение и ритъмът на шаманския барабан , както и звуците на гонга и тибетските купи, ще ни отведат към обиталището на висшите сили, към нашите невидими помощници и наставници. Ще използваме и специфична дихателна практика  за навлизане в изменено състояние на съзнанието, за да отворим възприятието си за невидимите светове, които ни съпътстват и за да потърсим отговорите на важните за нас въпроси. Накъде да поема, каква да бъде следващата стъпка в моето развитие, какво да оставя и какво да взема по пътя – са само някои от примерните въпроси, които можем да изследваме…

В  програмата е включена и кратка теоретична част – какво представляват трите свята (горен, долен и среден) и кога и как да се свързваме с тях, как да общуваме с духовете – помощници и наставници, какво представляват изменените състояния на съзнанието и пътувания на силата и защо да ги правим.

Не е препоръчително за хора със сърдечни или психични заболявания.

Необходимо е предварително записване!

Водещ Ука (Роси)

Гонг и тибетски купи Стойчо Георгиев

за опита на водещата:

Десетки шамански церемонии и практики в България ( с гости Дон Хосе, Дон Родриго,Дон Алфонсо и други), в Перу ( Дон Хосе, Дон Хесус), Мексико ( Дон Мигел Руиз, Дон Хесус), Туванския шаман Николай Ооржак и ученика му Владислав Матренитски и антрополога Майкъл Харнър, с базов курс “Пътят на шамана”.