Условия за поверителност

Кои сме ние?

Студио Янтра действа през “Наталйога ЕООД”, ЕИК: 202874445, БЪЛГАРИЯ, гр. София 1000, бул ВИТОША 115. Можете да се свържете с нас чрез контактите предоставени на страницата.

Какви лични данни събираме и защо?

Форми за контакт

  • Име и фамилия
  • Адрес на е-поща
  • Телефон

Данните, които събираме са доброволно предоставени с потвърждаване от потребителя и са изключително и само използвани от софтуера за електронен бюлетин с възможност за прекратяване на абонамента във всяко писмо. Веднъж щом прекратите абонамента си, данните ви биват автоматично изтрити от софтуера. Повече за политиката на поверителност на MailPoet вижте тук.

Вградено съдържание от други интернет страници

Публикациите на този сайт може да включват вградено съдържание (например видео, снимки, статии и т.н.). Вграденото съдържание от други интернет страници е поставено със същите условия, както ако посетителят е посетил другата страница.

Тези интернет страници могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнително проследяване от трети страни и да наблюдават взаимодействието ви с това вградено съдържание, включително проследяване на взаимодействието ви с вграденото съдържание, ако имате регистрация и сте влезли в тези интернет страници.