Четвърти кръг на Аза

ЧЕТВЪРТИ КРЪГ НА АЗ-А: (четвърта чакра)

ОТВАРЯНЕТО НА ПОРТАЛА 

Четвърта чакра е сърдечната чакра. Наричат я Порталът, който свързва Небето и Земята, Духа и Материята. Ключът на Портала е Приемането, безусловната любов. Любовта за която всички пишем и говорим, но която всъщност твърде малко разбираме.
За да приемем и да се отворим за енергиите на любовта, сърцето ни трябва да е цялостно. А колко много рани е понесло, колко много отхвърляния.. и всичко това се е отразило върху способността му да приема и да обича. Вкопчено в раните на миналото, то не мож е да се освободи без да се излекува и да пусне миналото да си отиде.
В превод, Анахата (името на сърдечната чакра), означава неударим (unshakable- този, който не може да бъде засегнат), защото е свързан с Източника. Този Източник не е някъде навън, а навътре, в центъра на Творението – духовното сърце.

ПРОБЛЕМНИ ЗОНИ:

  • Страхувате се да се обвържете.
  • Чувствате, че трябва да угодите на другите, за да сте обичан.
  • Били сте нараняван от другите многократно във връзките си и чувствате, че трябва да се пазите, за да не се нараните отново.

ПРОМЯНАТА:

  • Когато ви е комфортно във връзката ви.
  • Отдавате и получавате любов лесно.
  • От сърце изпитвате благодарност за това колко е прекрасен животът ви, цените другите и изпитвате милост както към себе си, така и към другите без да съжалявате никого.

 

ОТЗИВИ ОТ УЧАСТНИЦИ В ЧЕТВЪРТИ КРЪГ НА АЗ-А

1. Новото, което научих за себе си от семинара е как да забелязвам различните вътрешни Аз-ове и да ги гледам като страничен наблюдател, а не да влизам и да играя във филма, заедно с тях. Дори вече го приложих на 2-3 пъти и се чувствам много добре!!! Също така научих, че трябва да се доверявам на Вселената повече, а не да се опитвам да държа контрол над нещата.


2. Ще приложа същите неща – ще наблюдавам вътрешните Аз-ове като се появят и ще им благодаря без да влизам в роля. Ще се ТЕС-ам редовно за доверие във Вселената и за отваряне на сърцето си и отваряне за изобилието в моя живот.


3. Животът ми се промени драстично, откакто следвам кръговете на Аз-а, защото вече знам, че всичко идва от МЕН, а след като знам това, вървя в посока да си помагам, а не да търся виновни, причини и да си казвам – защо на мен. Знам, че аз съм посяла семето за това да ми се случи. И в последно време ми се случват само хубави неща, срещам се само с позитивни хора и все по-малко оплаквания чувам. Благодаря!


Т.Б.

****

Наученото от мен:

– Неразбирането и невежеството пораждат всички недуразумения.

– Осъзнатостта води към балансираност.

– Обичам себе си! Задължително условие, за да бъда обичана и да обичам другите.


Какво прилагам:

– Всеки път когато се ядосам, засегна или изпитам подобно чувство се отдръпвам от сутуацията, поглеждам я като страничен наблюдател и си давам сметка от каква позиция реагирам.

– Това е една от най-ценните техники която вече владея и със сигурност твърдя, че използвам. Това ми подари повече положителни емоции и по-малко отрицателни, което ме прави по-жизнена и енергична. Вследствие на което се оказа, че зареждам обкръжаващите ме хора положително.


Резултат от семинара:

Аз съм по-щастлива, близките ми се усмихват повече.

Имам усещането, че от мен струи любов.

А и околните имат същото усещане.

Обикновенно киселите продавачки на билети в Метрото ме удостояват с услепителна усмивка в отговор на моята.

Май целият свят се променя………


Ц.К.

****

ДЕТАЙЛИ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

За записване и повече информация: info@natalyoga.net

Comments are closed.