Юмейхо терапия

yumeiho-historyДумата ,,Юмеихо ‘‘, означава метод за увеличаване на жизнените сили на организма.

Юмейхо е възраждане на древните оздравителни методи, използвани от монасите в Шаолин и други Китайски методи за лечение обединени от Масаиуки Сайонджи.

При поява на ставно разместване се появява неравновесие в тялото. Телесното тегло губи равновесие върху краката. Напрягат се  съединителните  и мускулните тъкани. Често това разместване е в хълбоците и води до натоварване на костите на цялото тяло и гръбначния стълб.  Разместването на хълбочните стави води до болки както в хълбока така и в раменете и се предизвикват болести на вътрешните органи и нарушаване на кръвообращението. Това води до голям брой заболявания.

Именно чрез Юмейхо се възвръща симетрията на тялото, като се премахнат разместванията и се отпуснат съединителните и мускулните тъкани. Много от заболяванията се премахват по този начин. Но всъщност този метод не лекува директно болестите , а много от тях се повлияват от терапията. Юмейхо има силен лечебен ефект , защото отстранява причините за проблема, а не симптомите за него. Тази терапия е уникален холистичен метод  познат още като „Божествен масаж“.
Как помага

Чрез масажа се постига премахване на болките и възвръщане на нормалните физиологични функции на организма. Достига се чувство на бодрост. Тялото след терапията се усеща  по-олекотено и със свободни движения. Юмейхо терапията премахва умората и повишава имунната система. Увеличават се съпротивителните сили срещу болести, засилва се активността на вътрешните органи. Регулира кръвната циркулация, подобрява метаболизма, предпазва от тежки заболявания, като активира личните жизнени сили на организма Редовното използване на този вид масаж, метод се явява,като профилактика срещу различни заболявания.

Какво е необходимо за масажа

Да са минали поне два часа от последното хранене.
Памучно облекло.Фланелки без апликации и ципове.
За дамите е хубаво да са без сутиен.Подходящо е да бъдат с ластично бюстие.
Връхна дреха след терапията.

Терапията е с продължителност 60-70мин.
Научете повече за нашия Юмейхо специалист Ивелин Антонов