Седмичен график

Моля, следете актуалните промени в графика в деня на избраната от вас практика!

юни
16
нд
Ритуал за нулиране
юни 16 @ 15:00 – 18:00
Ритуал за нулиране @ студио Янтра | София | Област София | България
Ритуалът има три етапа – миналото, бъдеще и настояще.
В този ритуал ще разпишем ненужните вярвания, които носим от миналото си, за да се освободим от тях. Ще надникнем в бъдещето, за да предотвратим нежелани посоки. И накрая ще почувстваме настоящето такова, каквото е. Практиката е много интересна и приятна.
На всеки етап ще си помагаме с подходите на енергийната психология, потопени в подкрепящите енергии на Старгейт.

ДАТА, ЧАС, МЯСТО, ЦЕНА, ЗАПИСВАНЕ:

16.06.2019 г. – неделя

15:00 ч. – 18:00 ч.

Цена за участие: 30 лв.

Студио Янтра

Само със записване на 0888 958 665 или maya_ps@abv.bg

За водещата:

Мая Сидерова се среща с енергийната психология през 2008 г. С помощта ѝ се справя успешно със здравословен проблем, който е считан за нелечим без операция. Продължава да следва себе си и да консултира други хора. Сертифицира се в ТЕС (техника за емоционална свобода) 1 и 2 ниво; Пренареждане на матрицата с ТЕС; ПЕАТ – Първични Енергии Активация и Трансформация; Bodytalk Access; Старгейт фасилитатор 1 и 2 ниво; хипноза; хипнотрерапия и метода Силва. Учила при Иван Петърнишки и Алексей Бъчев. Интересува се от различни начини за справяне с проблеми и ги комбинира.

юни
30
нд
Разчисти потока – практики за активиране на енергийния поток
юни 30 @ 18:00 – 21:00
Разчисти потока - практики за активиране на енергийния поток @ студио Янтра | София | Област София | България

Лятото е вече тук, а заедно с него и възможностите за многобройни приключения извън коловоза на ежедневието. Често обаче, затлачени от досегашния ритъм на живот сме твърде уморени, без енергийни и апатични и имаме нужда да разчистим вътрешната си среда, за да се възползваме максимално от всички летни възможности и решения, които да ни отведат трайно на едно по-добро място. 

С тези три часа, които ще посветим на активиране на жизнената си сила, ще съчетаем динамична медитация, дихателна сесия и констелационна работа. Ще изтръскаме  бръмарите от главите си, товарите от плещите си, ще потанцуваме, ще дишаме, ще се простим с някои блокажи от многобройната колекция и ще завършим, свързани с релаксация.

За експериментатори!

Само с предварително записване на info@natalyoga.net

Водещ – Ука / Роси 

Цена 30 лв.

Повече за Росица Божкова (Ука, Пурна):  пътешественик, писател, психолог, фасилитатор на групи за себеразвитие, йога инструктор, с допълнителни обучения по хипнотерапия, Soul Detective work, семейни констелации, енергийна психология, шаманско пътуване и др., като непрестанно обогатява своята опитност и професионално развитие на семинари и обучения в България и света. Основател и управител на студио за себеразвитие Янтра, съвместяващо духовните учения с практическата проява, водено от девиза “Живей себе си!”

 

сеп.
19
чт
Издишай миналото – дихателна сесия с Ука
сеп. 19 @ 18:30 – 21:00
Издишай миналото - дихателна сесия с Ука

С тази сесия ще си дадем възможност да освободим товарите и броните на миналото и да отворим място за любовта и приемането.

С помощта на този дихателен подход,ще позволим на потиснатите емоции и преживявания,които стоят на стража в подсъзнанието, да бъдат видени,разпознати,освободени и трансформирани, за да се отворим към радостта от живота!

Само с предварително записване на info@natalyoga.net или 0878115851

Местата са ограничени!

сеп.
27
пт
Шаманско пътуване до Горния свят
сеп. 27 @ 18:30 – 20:30
Шаманско пътуване до Горния свят @ студио Янтра | София | Област София | България

 

Шаманското пътуване е метод за свързване с движещите сили на душата, ползван от почти всички архаични общества в автентичните времена на до-религиозни концепции. Близостта му с първичните психични структури дава възможност на всеки с отворен ум и без предварителна подготовка да има своите преживявания.

Този път нашето намерение и ритъмът на шаманския барабан , както и звуците на гонга и тибетските купи, ще ни отведат към обиталището на висшите сили, към нашите невидими помощници и наставници. Ще използваме и специфична дихателна практика  за навлизане в изменено състояние на съзнанието, за да отворим възприятието си за невидимите светове, които ни съпътстват и за да потърсим отговорите на важните за нас въпроси. Накъде да поема, каква да бъде следващата стъпка в моето развитие, какво да оставя и какво да взема по пътя – са само някои от примерните въпроси, които можем да изследваме…

В  програмата е включена и кратка теоретична част – какво представляват трите свята (горен, долен и среден) и кога и как да се свързваме с тях, как да общуваме с духовете – помощници и наставници, какво представляват изменените състояния на съзнанието и пътувания на силата и защо да ги правим.

Не е препоръчително за хора със сърдечни или психични заболявания.

Необходимо е предварително записване!

Водещ Ука (Роси)

Гонг и тибетски купи Стойчо Георгиев

за опита на водещата:

Десетки шамански церемонии и практики в България ( с гости Дон Хосе, Дон Родриго,Дон Алфонсо и други), в Перу ( Дон Хосе, Дон Хесус), Мексико ( Дон Мигел Руиз, Дон Хесус), Туванския шаман Николай Ооржак и ученика му Владислав Матренитски и антрополога Майкъл Харнър, с базов курс “Пътят на шамана”.

сеп.
28
сб
Целта на душата – семинар и регресия с гонг и тибетски купи
сеп. 28 @ 13:00 – 20:00
Целта на душата - семинар и регресия с гонг и тибетски купи

Прераждания – Теория и практика

В теоретичната част на този семинар, ще поговорим за:

– Защо миналото е ключа към бъдещето ;

– Миналото на душата, миналото на рода и тяхната среща в настоящия живот;
–  Методи за изследване на минал живот – регресии, хипноза, шаманско пътуване и констелации;
– Как да знаем, че не си измисляме и да верифицираме процеса – как да си правим тест сами и с асистиране;
– Защо ни е необходимо да се връщаме в минал живот – как днешните ни проблеми са свързани с миналото, което не помним;
– Какво представляват основополагащите травми и как да ги открием по линията на времето;
– Как да излекуваме физическото, емоционалното и менталното тяло от травмите, преживени тогава;
– Какво представлява фрагментацията на душата и как да върнем загубените фрагменти обратно;
– Спиралата на еволюцията и пътя на душата през Четирите сектора на времето;
–  Егото и неговите уроци по линейната скала на времето.

В този уводен семинар ще се запознаете и с различните методи и средства за изследване на миналите прераждания и родова карма като :
– регресията – групова и лична;
– пътуване по линията на времето;
– шаманско пътуване;
– Soul Detective Work ;
– констелации;
Ще обърнем внимание на това кога какво се използва, за да решим проблема.

Ще завършим с групова регресия  под звуците на гонг и тибетски купи, за да се отправим към изследването на минал живот, свързан с настоящия. Процесът ще бъде воден за освобождаване на кармични товари от миналото. Може да посетите и само тази част, без теорията.

 

от 13:00ч. до 17:00ч. – теория,

от 18:30 до 20:00 – практика – групова регресия с гонг и тибетски купи.

Цена за целия семинар 50 лв, само за регресията 30 лв.

Водещ: Ука / Роси ( с 15 годишен опит и стотици водени индивидуални регресии, сертифициран хипнотерапевт,обучена в метода Soul Detective Work)

За транса се грижи Стойчо Георгиев с Меркуриев гонг и тибетски купи. Вибрациите на гонга и тибетските купи са лечебни, заради простия и изчистен звук, който излъчват. Нашите инструменти са ръчно изработени на специални честоти, които влизат в резонанс с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации в тялото. Когато всичко ненужно е отстранено, изгрява силата на интуицията и се връщаме към нашето естествено състояние на връзка с Висшия АЗ.

Местата са ограничени!

Само с предварително записване на info@natalyoga.net

За експериментатори!

сеп.
29
нд
Семейни констелации
сеп. 29 @ 11:00 – 18:00
Семейни констелации @ студио Янтра | София | Област София | България

Семейни констелации е ефективен и мощен метод за разкриване на несъзнателните сили, обвързаности и идентификации в семейството, от което произхождаме и това, което самите ние впоследствие създаваме. Поставянето на констелация е с цел да се разреши конкретен проблем на клиента и това става с помоща на т.нар. представители, които поемат да “играят” нужните роли. Участието, като представители е доброволно и безплатно, като те отработват и свои теми през ролите, за които не случайно биват избирани. Това е познание и преживяване, което обогатява повече от томове психологическа литература.

Не е необходима предварителна подготовка, за да бъдете представител.

Може да поканите и приятел.

Ако искате да си насрочите своя констелация, може да го направите, като се свържете с нас на 0878 11 58 51

Заповядайте за представители.

Свързване със силата на предците – медитация с гонг и тибетски купи
сеп. 29 @ 19:00 – 21:00
Свързване със силата на предците - медитация с гонг и тибетски купи @ студио Янтра | София | Област София | България

Каквото и да представлява живота за нас, както и да изберем да го живеем, факт е, че го имаме благодарение на своите предци, чиито гени носим в кръвта си. Предали своето наследство през нашите майка и баща, нашите деди и баби , прадеди и прабаби живеят все още чрез нас, а често и чрез нашата съдба, в която често повтаряме житейски модели и  ситуации, идващи от миналото, за които дори може да нямаме информация. Семейната душа търси възмездие, справедливост, прояснение и почитане за всички забравени от близките си хора през поколенията напред и парадоксално, но факт е, че не можем да имаме светло бъдеще, ако не изчистим тъмното минало…

В тази констелационна медитация ще се свържем с полето на семейната душа и нараняването, което най-много се отразява на живота ни и изборите, които правим. Ще навлезем в информационното поле в търсене на първоначалната травма, която сме дошли да излекуваме чрез живота си. Ще се свържем с онези наши предци, които са ни извикали, за да продължим започанотото и да намерим правилното решение , до което те не са стигнали. Ще поискаме тяхната благословия, за да се справим със задачата си и ще се свържем с корените на любовта, за да пуснем отново да потече потока и в живота ни.

Медатацията ще бъде съпроводена от трансовите звуци на шамански барабан, тибетски купи и гонг, които допълнително ще подпомогнат процеса по изцеление и освобождение.

Ще завършим процеса с кратка констелация.

Повече за метода Може да прочетете тук

Водещи: Росица Божкова – Ука , психолог, фасилитатор по семейни констелации
Стойчо Георгиев – тибетски купи и гонг

окт.
19
сб
Астро консултации с Гари Киджел
окт. 19 @ 11:00 – окт. 25 @ 19:00

Запишете своя час за астрологическа консултация с езотеричния астролог Гари Киджел. Той гостува в България веднъж годишно и може да ви помогне да погледнете през друг ъгъл на вълнуващите ви теми. Различното в прочита на вашата карта от обичайните астрологични карти е, че Гари може да ви отговори на въпроси като: – С каква цел съм дошъл/ла тук? – Каква е мисията на моето съществуване? – Каква е подходящата за мен работа? и още..

Свободни часове:

От 19-25  октомври:

11:00 – 13.00

13.00 – 15.00

17.00 – 19.00

19.00 – 21.00

За заявка, пишете ни на info@natalyoga.net или на тел 0888220229.

Цена: 100 лв за сесия (между 90 и 120 мин). Може да заявите и превод от английски с допълнително заплащане.

За Гари Киджел:

Гари Киджел е професионален езотеричен астролог, преподавател и лектор по метафизика. Води редица семинари както във Великобритания, така и в Европа. Той е член на групата „Клеъргейт“ и неотдавна взима участие в аудио-визуалния онлайн курс „Основи на езотеричните науки“. Член е и на Фондация „Дъглас Бейкър“.  През 1990 г. специализира Ведическа Астрология. Той е високо ценен и желан лектор в Обединеното кралство и Европа. В Италия предизвиква толкова голям интерес, че за една година е канен три пъти.

Повече за него: http://www.soul-centred-astrology.com/main/home