Седмичен график

Моля, следете актуалните промени в графика в деня на избраната от вас практика!

сеп.
19
чт
Издишай миналото – дихателна сесия с Ука
сеп. 19 @ 18:30 – 21:00
Издишай миналото - дихателна сесия с Ука

С тази сесия ще си дадем възможност да освободим товарите и броните на миналото и да отворим място за любовта и приемането.

С помощта на този дихателен подход,ще позволим на потиснатите емоции и преживявания,които стоят на стража в подсъзнанието, да бъдат видени,разпознати,освободени и трансформирани, за да се отворим към радостта от живота!

Само с предварително записване на info@natalyoga.net или 0878115851

Местата са ограничени!

сеп.
27
пт
Шаманско пътуване до Горния свят
сеп. 27 @ 18:30 – 20:30
Шаманско пътуване до Горния свят @ студио Янтра | София | Област София | България

 

Шаманското пътуване е метод за свързване с движещите сили на душата, ползван от почти всички архаични общества в автентичните времена на до-религиозни концепции. Близостта му с първичните психични структури дава възможност на всеки с отворен ум и без предварителна подготовка да има своите преживявания.

Този път нашето намерение и ритъмът на шаманския барабан , както и звуците на гонга и тибетските купи, ще ни отведат към обиталището на висшите сили, към нашите невидими помощници и наставници. Ще използваме и специфична дихателна практика  за навлизане в изменено състояние на съзнанието, за да отворим възприятието си за невидимите светове, които ни съпътстват и за да потърсим отговорите на важните за нас въпроси. Накъде да поема, каква да бъде следващата стъпка в моето развитие, какво да оставя и какво да взема по пътя – са само някои от примерните въпроси, които можем да изследваме…

В  програмата е включена и кратка теоретична част – какво представляват трите свята (горен, долен и среден) и кога и как да се свързваме с тях, как да общуваме с духовете – помощници и наставници, какво представляват изменените състояния на съзнанието и пътувания на силата и защо да ги правим.

Не е препоръчително за хора със сърдечни или психични заболявания.

Необходимо е предварително записване!

Водещ Ука (Роси)

Гонг и тибетски купи Стойчо Георгиев

за опита на водещата:

Десетки шамански церемонии и практики в България ( с гости Дон Хосе, Дон Родриго,Дон Алфонсо и други), в Перу ( Дон Хосе, Дон Хесус), Мексико ( Дон Мигел Руиз, Дон Хесус), Туванския шаман Николай Ооржак и ученика му Владислав Матренитски и антрополога Майкъл Харнър, с базов курс “Пътят на шамана”.

сеп.
28
сб
Целта на душата – семинар и регресия с гонг и тибетски купи
сеп. 28 @ 13:00 – 20:00
Целта на душата - семинар и регресия с гонг и тибетски купи

Прераждания – Теория и практика

В теоретичната част на този семинар, ще поговорим за:

– Защо миналото е ключа към бъдещето ;

– Миналото на душата, миналото на рода и тяхната среща в настоящия живот;
–  Методи за изследване на минал живот – регресии, хипноза, шаманско пътуване и констелации;
– Как да знаем, че не си измисляме и да верифицираме процеса – как да си правим тест сами и с асистиране;
– Защо ни е необходимо да се връщаме в минал живот – как днешните ни проблеми са свързани с миналото, което не помним;
– Какво представляват основополагащите травми и как да ги открием по линията на времето;
– Как да излекуваме физическото, емоционалното и менталното тяло от травмите, преживени тогава;
– Какво представлява фрагментацията на душата и как да върнем загубените фрагменти обратно;
– Спиралата на еволюцията и пътя на душата през Четирите сектора на времето;
–  Егото и неговите уроци по линейната скала на времето.

В този уводен семинар ще се запознаете и с различните методи и средства за изследване на миналите прераждания и родова карма като :
– регресията – групова и лична;
– пътуване по линията на времето;
– шаманско пътуване;
– Soul Detective Work ;
– констелации;
Ще обърнем внимание на това кога какво се използва, за да решим проблема.

Ще завършим с групова регресия  под звуците на гонг и тибетски купи, за да се отправим към изследването на минал живот, свързан с настоящия. Процесът ще бъде воден за освобождаване на кармични товари от миналото. Може да посетите и само тази част, без теорията.

 

от 13:00ч. до 17:00ч. – теория,

от 18:30 до 20:00 – практика – групова регресия с гонг и тибетски купи.

Цена за целия семинар 50 лв, само за регресията 30 лв.

Водещ: Ука / Роси ( с 15 годишен опит и стотици водени индивидуални регресии, сертифициран хипнотерапевт,обучена в метода Soul Detective Work)

За транса се грижи Стойчо Георгиев с Меркуриев гонг и тибетски купи. Вибрациите на гонга и тибетските купи са лечебни, заради простия и изчистен звук, който излъчват. Нашите инструменти са ръчно изработени на специални честоти, които влизат в резонанс с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации в тялото. Когато всичко ненужно е отстранено, изгрява силата на интуицията и се връщаме към нашето естествено състояние на връзка с Висшия АЗ.

Местата са ограничени!

Само с предварително записване на info@natalyoga.net

За експериментатори!

сеп.
29
нд
Семейни констелации
сеп. 29 @ 11:00 – 18:00
Семейни констелации @ студио Янтра | София | Област София | България

Семейни констелации е ефективен и мощен метод за разкриване на несъзнателните сили, обвързаности и идентификации в семейството, от което произхождаме и това, което самите ние впоследствие създаваме. Поставянето на констелация е с цел да се разреши конкретен проблем на клиента и това става с помоща на т.нар. представители, които поемат да “играят” нужните роли. Участието, като представители е доброволно и безплатно, като те отработват и свои теми през ролите, за които не случайно биват избирани. Това е познание и преживяване, което обогатява повече от томове психологическа литература.

Не е необходима предварителна подготовка, за да бъдете представител.

Може да поканите и приятел.

Ако искате да си насрочите своя констелация, може да го направите, като се свържете с нас на 0878 11 58 51

Заповядайте за представители.

Свързване със силата на предците – медитация с гонг и тибетски купи
сеп. 29 @ 19:00 – 21:00
Свързване със силата на предците - медитация с гонг и тибетски купи @ студио Янтра | София | Област София | България

Каквото и да представлява живота за нас, както и да изберем да го живеем, факт е, че го имаме благодарение на своите предци, чиито гени носим в кръвта си. Предали своето наследство през нашите майка и баща, нашите деди и баби , прадеди и прабаби живеят все още чрез нас, а често и чрез нашата съдба, в която често повтаряме житейски модели и  ситуации, идващи от миналото, за които дори може да нямаме информация. Семейната душа търси възмездие, справедливост, прояснение и почитане за всички забравени от близките си хора през поколенията напред и парадоксално, но факт е, че не можем да имаме светло бъдеще, ако не изчистим тъмното минало…

В тази констелационна медитация ще се свържем с полето на семейната душа и нараняването, което най-много се отразява на живота ни и изборите, които правим. Ще навлезем в информационното поле в търсене на първоначалната травма, която сме дошли да излекуваме чрез живота си. Ще се свържем с онези наши предци, които са ни извикали, за да продължим започанотото и да намерим правилното решение , до което те не са стигнали. Ще поискаме тяхната благословия, за да се справим със задачата си и ще се свържем с корените на любовта, за да пуснем отново да потече потока и в живота ни.

Медатацията ще бъде съпроводена от трансовите звуци на шамански барабан, тибетски купи и гонг, които допълнително ще подпомогнат процеса по изцеление и освобождение.

Ще завършим процеса с кратка констелация.

Повече за метода Може да прочетете тук

Водещи: Росица Божкова – Ука , психолог, фасилитатор по семейни констелации
Стойчо Георгиев – тибетски купи и гонг

окт.
11
пт
Какво трябва да знаем за зъбите на майката и бебето през бременността, лекция на д-р Радосвета Симеонова
окт. 11 @ 18:00 – 20:00

Фокус на лекцията ще са основните проблеми със зъбите, които срещат жените по време на бременността. Какво означават те за здравето на майката и бебето? Кога и какво е подходящо да се направи за разрешаването на тези проблеми?

Ще научите как да повлияете благоприятно върху развитието на зъбите на детето и какви са най-подходящите грижи и превенция още с появата на първите зъби.

За записване и повече информация: info@natalyoga.net

Цена на лекцията: 20 лв

За водещата
Д-р Радосвета Симеонова е специалист по профилактика на денталните заболявания и лечението на кариес в ранното детство. Разширява университетското си образование отвъд пределите на класическата дентална медицина с допълнителни квалификации по хомеопатия, акупунктура и китайска традиционна медицина, здравословно хранене.

Пропагандира идеята за осъзнат избор на грижата за зъбите. Привърженик на холистичния подход към здравето, тя насърчава пациентите си от всички възрасти да подобрят състоянието на зъбите и на целия си организъм с помощта на лесни практики и натурални средства. Вижда мисията си в популяризирането на превенцията и персонализираната грижа за зъбите и цялото тяло. Предлага онлайн консултации на създадения от нея сайт bezkaries.com и чрез онлайн програмата си „Предизвикателството „Без кариес“. Автор на над сто статии и две електронни книги. Лектор на форуми по проблемите на родителството и доброволец във фондация „За храната“.Автор на книгата “Без кариес”.

За книгата “Без кариес”
„Без кариес: Невидимата връзка на зъбите с цялостното здраве“ представя цялостна,ясна и разбираема картина на проблема от позицията, че заболяванията в устата са сигнал за нарушен баланс и дистресна тялото, дължащи се на определени липси или прекомерно излагане на негативни фактори.

Убеден поддръжник на интегративния подход в зъболечението, д-р Симеонова дава професионални съвети за естествена профилактика на зъбите и тяхната реминерализация, основани на задълбоченото осъзнаване и разбиране на множеството замесени в тези процеси фактори. Най-важните сред тях са хранителният режим, ролята на бактериите и епигенетичното послание на храната, разнообразните средства за зъбна хигиена,стресът и начините за справянето с него. За да направим най-доброто за зъбите си, трябва да се научим да разбираме сигналите, които ни изпращат те, а и цялото ни тяло, изтъква авторката.

окт.
19
сб
Астро консултации с Гари Киджел
окт. 19 @ 11:00 – окт. 25 @ 19:00

Запишете своя час за астрологическа консултация с езотеричния астролог Гари Киджел. Той гостува в България веднъж годишно и може да ви помогне да погледнете през друг ъгъл на вълнуващите ви теми. Различното в прочита на вашата карта от обичайните астрологични карти е, че Гари може да ви отговори на въпроси като: – С каква цел съм дошъл/ла тук? – Каква е мисията на моето съществуване? – Каква е подходящата за мен работа? и още..

Свободни часове:

От 19-25  октомври:

11:00 – 13.00

13.00 – 15.00

17.00 – 19.00

19.00 – 21.00

За заявка, пишете ни на info@natalyoga.net или на тел 0888220229.

Цена: 100 лв за сесия (между 90 и 120 мин). Може да заявите и превод от английски с допълнително заплащане.

За Гари Киджел:

Гари Киджел е професионален езотеричен астролог, преподавател и лектор по метафизика. Води редица семинари както във Великобритания, така и в Европа. Той е член на групата „Клеъргейт“ и неотдавна взима участие в аудио-визуалния онлайн курс „Основи на езотеричните науки“. Член е и на Фондация „Дъглас Бейкър“.  През 1990 г. специализира Ведическа Астрология. Той е високо ценен и желан лектор в Обединеното кралство и Европа. В Италия предизвиква толкова голям интерес, че за една година е канен три пъти.

Повече за него: http://www.soul-centred-astrology.com/main/home

Интуитивно Таро
окт. 19 @ 12:00 – окт. 20 @ 18:00
Интуитивно Таро @ Yantra

ИНТУИТИВНО ТАРО

Тарото е като магия, която се възприема на границата на Съзнанието и Несъзнаваното. Път към себе си и Вътрешното Аз. Връзка между невидимата част от нас и видимата.

Всеки, който е бил докоснат от образите му, знае колко дълбоки и въздействащи са неговите послания и навярно си е пожелавал да може и той “да отвори канала”. Този семинар е за това – да даде Връзката между елементите – как да разчетем пъзела, който се разкрива.
Интуитивното Таро е форма на работа с картите, в която „Гледащият” се свързва през картите с едно пространство отвъд логиката и се оставя да бъде отворен за една допълнителна гледна точка към реалността.
Семинарът е отворен за всеки, независимо от запознатостта му с Таро до момента. Във вторият ден на семинара акцентът е върху формата на предаване на информация, така че човекът от другата страна да се чувства независим и едновременно подкрепен от посланията, които получава.

Носете си детското любопитство и картите Таро /ако имате/

Водещ: Дивя Пони – от дете общува с картите Таро, консултира с тях от 20 години, терапевт и фасилитатор

Семинарът е двудневен.
Цена:108 лв.
Цена ранно записване /до 10 октомври  / – 95лв
Дати: 19 .10. 2019 г. от 12:00 до 20:00 и 20.10 от 10.30 до 18:00 ч.

За записване и информация:
+359888001347