Ния Коновска

Водещ

Ния Коновска
моб.
0888220229
Email
info@natalyoga.net
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София, България

Прогноза за времето

Възможен Слаб Дъжд
12 °C
Вятър: 11км/ч
Влажност: 1 %
Видимост: 12 KM

Дата

27 май 2020
Expired!

Час

16:30 - 18:00

Цена

30лв живо присъствие и 20лв онлайн

Бебето и неговото психо-емоционално развитие

(с възможност за живо и Online присъствие)

В тази лекция ще си говорим за психо-емоционалните нужди на бебето – ще поговорим за света на новороденото през призмата на преживяното раждане, за това кое помага, за да поставим основи за спокойни и умни деца. Ще говорим и за това как да разгадаваме плача и каква е ролята на фрустрациите. Ще говорим още за чакрите, кои чакри се сформират до първата година, за кое отговарят и как можем да спомогнем развиващото се бебе. Ще може да споделите в групата и своите преживявания и въпроси. Лекцията е практична и в нея ще бъдат споделени не само прочетени материали и книги, но и много личен опит.

Водещ е Ния Коновска – магистър по артистични психо-социални практики и психодрама, обучаващ се фамилен терапевт, инструктор по йога, йога за мама и бебе и йога за бременни, майка на две деца.

Максимален брой присъстващи участници на живо – 6. Максимален брой онлайн присъстващи – неограничен. Само с предварително записване!

Лекцията ще е освен на живо и с видео и аудио връзка чрез платформата Zoom:

Ако не сте ползвали Zoom – просто влезте в сайта www.zoom.us => натиснете горе в дясно JOIN A MEETING и въведете кода на срещата ни, която ще ви бъде изпратена след заплащане.

За плащане с карта, може да посетите следния линк: https://natalyoga.net/produkt/онлайн-такса/

X