Местоположение

Хотел Терра, Разлог
TERRA Complex, Razlog, Bulgaria

Прогноза за времето

Дъжд
5 °C
Вятър: 4км/ч
Влажност: 1 %
Видимост: 1 KM

Дата

22 ное. 2019 - 24 ное. 2019

Час

All Day

Цена

210 лв. редовна цена/ 185 лв. при заплащане до 13 ноември

Вдишай живота!

Първи кръг на Аз-а – ритрийт

Това е ритрийт за свързване с първа чакра, с началото на живота. 

Тялото, здравословното състояние, материалното обкръжение, парите, домът, семейството, начинът по който се свързваме с другите, са все маркери, които ни показват какво е състоянието на нашата първа чакра. 

Когато тя е наранена:

 • Трудно ти е да проявиш това, което искаш от живота.
 • Трудно се фокусираш и постигаш целите си.
 • Имаш страхове и тревожност.
 • Често страдаш от липса на пари.
 • Носиш постоянно чувство, че не струваш и не принадлежиш.
 • Бързо приключваш връзките си, трудно ти е да се свързваш с другите.
 • Имаш склонност към депресивност, чувство за празнота и безсмислие.

ПРОМЯНАТА:

 • Можеш да манифестираш и привличаш към себе си това, към което се стремиш.
 • Харесваш себе си и тялото си.
 • Чувстваш увереност що се отнася до парите, доброто им управление и това винаги да имаш достатъчно за твоите нужди и желания.
 • Чувстваш, че принадлежиш и имаш силна връзка със семейството и/или приятелите си и като резултат се чувстваш желан и обичан.

На този ритрийт ще изследваме своите ограничаващи вярвания, свързани с горепосочените теми, както и ще работим по тяхното освобождаване. Ще използваме методи от енергийната психология,констелации,холотропно дишане и други,за да надникнем в дълбоките пластове на несъзнаваното.

Как сме дошли на този свят, как сме заченати, износени и родени, се оказва, че е от голямо значение за това как се възприемаме и оценяваме самите себе си, доколко си позволяваме да посегнем към трапезата на живота, да заявим своето място и да отстояваме себе си. Правото да бъда и да имам разцъфва от нивото на тази чакра и когато тя е наранена , личността ни се съгражда върху подвижни пясъци, които ни поглъщат при първата дълбока криза. Същевременно, това е и периодът, за който нямаме съзнателни спомени и дори да чувстваме, че нещо не е наред, не знаем как да променим нещата. 

Едва напоследък в съвременната психология се откриват методи, позволяващи работа с най-дълбоките нива, отпреди думите, отпреди съзнателните спомени. Това са ребъртинг, дихателна сесия, която чрез хипервентилация провокира изтласканите спомени да изплуват на повърхността и да се интегрират в Аз-а, констелации за раждането, които посредством усещанията на предствавителите възстановяват картината на вътреутробния период и раждането и позволяват осъзнаването да случи изцелението и възстановка на раждането, която провокира пренаписването на едно ново начало в любов, приемане и свързване с източника на живота, с майката, бащата и предците. 

На този ритрийт с тяхна помощ ще се гмурнем надълбоко, за да извадим съкровището на живота и да го отворим за света. Предстои ни дълбока и нежна работа с най -дълбоките пластове на несъзнаваното, за да вдишаме истински живота .

„Излекуването на Първа чакра предполага да се върнем към детето в себе си и да възкресим чувството, че сме желани, свързани с другите и почитани, което е трябвало да се породи в ранните ни години.

Ключови думи:

Интеграция, свързване с майката и бащата, с предците.

Да вземеш живота си от родителите, с приемане, благодарност и любов. 

Да оставиш товарите и да продължиш напред !

Кога: 22 -24 ноември

Къде: Хотел Терра, 4 звезди,близо до град Разлог

Цена: 210 лв. – с включени две нощувки, две вечери, две закуски и всички практики.

При записване и заплащане до 13 ноември –  185 лв. 

Програмата започва от вечерта на петък в 20.00 ч. след настаняване и вечеря и приключва в неделя към 14 ч. 

Носете удобно облекло от естествена материя, без ципове и копчета и йога мат/ шалте за сутрешните йога практики.

За водещата:

Росица Божкова / Ука е психолог, йога инструктор, хипнотерапевт, фасилитатор на семейни констелации и на групи за себеразвитие, основател на студио Янтра и на първата школа по пренатално възпитание , автор на книгата “Докато аз и ти сме едно”

 

X