Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
‭+359 87 8115851
Email
info@natalyoga.net
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София, България

Прогноза за времето

Незначителна Облачност
12 °C
Вятър: 10км/ч
Влажност: 1 %
Видимост: 16 KM

Дата

02 юни 2020
Expired!

Час

18:00 - 19:00

Цена

30лв.

Връзката с Майката – защо е важна и как да я подобрим?

Жената и животът вървят заедно. Жената в ролята на майка, на дъщеря, на тази, която поема генетичната линия на своя род и я предава нататък, с цялата сила на всички жени от рода. Животът обаче се дава с всичко в торбата – не само със силата, но и с всичко непреработено – с неизлекуваните рани и болки, с преживените предателства, безизходица и драми, депресии и болести, които нашите майки, баби и прабаби са преглъщали, за да продължат нататък и за да предадат живота към нас.

Ще посветим тази среща на тях. В първата част ще поговорим за своето наследство и как да почитаме тези жени, без да носим в своето неосъзнато техните модели. Ще обърнем особено внимание на майката и на това как отношението към нея се отразява на отношението ни към живота въобще и на неговото към нас. Ще разберем защо е важно да излекуваме тази най- ранна и най- дълбока връзка,която се отразява върху всички аспекти на нашия живот – работа,семейство,партньорски отношения….През метода на констелациите ще се свържем с вътрешното си усещане за нея, за да осветлим проблематичните зони на отношенията и да направим стъпка напред в любовта към тази,която ни е родила. Особено подходяща практика, ако ви предстои да ставате майка.

В практическата част ще направим една етюдна констелация, наречена Движение към Майката, която да  ни покаже какво е нашето отношение към нея и евентуално ще направим придвижване напред към помирение и приемане. Благодарността е естественото състояние към което се стремим, както и любовта, която стои зад привидното отчуждение. Може да направите тази констелация, дори и майка ви да си е заминала от този свят, особено ако имате нужда от помирение и прошка.

Ще завършим с женски кръг на силата, от който ще поемем благословиите на силните жени от рода.

Кога имате нужда от тази констелация :

–          Когато включвате защитно поведение на отдръпване, вместо да покажете и да потърсите любов;

–          Бързо приключвате връзките, саботирате сами отношенията в двойката;

–          Сменяте често работата,

–          Имате склонност към депрсивност, чувство за празнота, страх от изоставяне, чувството, че трябва да се предпазвате,

–          Стоите настрана в групата, трудно ви е да се свържете с другите, дори и да искате;

–          Свързвате се с насилник;

–          Развивате зависимости;

–          Склонност към булимия, анорексия;

Максимален брой присъстващи участници 9.

Лекцията ще е освен на живо и с видео и аудио връзка чрез платформата Zoom:

Ако не сте ползвали Zoom – просто влезте в сайта www.zoom.us => натиснете горе в дясно JOIN A MEETING и въведете кода на срещата ни, който ще ви бъде изпратен след заплащане, което може да направите чрез следния линк: https://natalyoga.net/produkt/онлайн-такса/

X