Дата

01 февр. 2020
Expired!

Час

13:00 - 18:00

Цена

40 лв

В света на интуицията

В настъпващата нова епоха и нова вибрация, с която човек чрез Душата си и Висшият си АЗ влиза в контакт с по-високите божествени светове, интуицията е важен и необходим инструмент. Чрез нея всеки започва да се учи как да използва новите възможности и силата им и своя позаспал или дори неподозиран творчески потенциал.
Всички велики хора, съзнателно или несъзнателно, било то бизнесмени, пълководци, мъдреци, светии, артисти или държавници, са се вслушвли в интуицията си, и точно това „вслушване” ги е правило велики. Способността да се използват подсказаните от интуицията идеи, решения и напътствия е една от главните тайни на успеха и показател за това доколко човек е развил своето „Аз съм“.

Интуицията е дар, който е не само за избрани, а съвкупност от осъзнатост, практика, проницателност, усет, тренировка, аналитични способности и доверие. Всеки може да развиете тази съвкупност и да има силна интуиция.
На този семинар ще получите знанието за 12-те правила и 12-те напъствия, според които да разпознавате и развивате интуицията си. Ще се научите на някои техники за релаксация, медитация, мантри и мудри за отключване на „чуването, виждането и усещането” на интуицията. А след това ще изучим 12-те вида интуиция. Ще разиграем забавни ролеви игри, упражнения и утвърждения за интуицията. Ще имате възможност за въпроси през цялото време. 

Добре сте дошли, да се насладите на преживяването!

––––––––––––-


За водещия: Калоян изследва духовното над 20 години, но е съзнателно на Пътя над 10 години. Лесовъд по образование и природозащитник по призвание, той е търсач до мозъка на костите си. Призван е да споделя опита си чрез провеждането на индивидуални и групови беседи и практики на темите „За интуицията с любов“, „Личностно развитие“, „Ошо Дзен Таро” – карти, „Пожелано и непожелано добро“, „Новите Божествени закони в Новата земя и Новата ера“, “Как да живеем в четвъртото измерение – правила и напътствия”, „Осъзнатост, лечение и повишаване на личната честота на вибрация“, „Изкуството на малките стъпки“, “Взаимоотношения и интимност в Новата земя и Новата ера“, “Как да намеримавтентичната си скорост за живеене”, “Как дабъдем родители на новите деца – кръг за подкрепа и споделяне”, „Четене” на интуитивни рисунки” и др. Правил е събития в „Мандала”,  „Далет”,  „Студио Лина”, „Център за Духовно Развитие” – София;  „Тринити” – гр. Априлци;  център „Шекина” , Aтелие за душата “ТарикA”  – Пловдив; Велико Търново; Варна; с. Белащица; фестивал Беглика; Здравей Здраве – Пловдив; фестивал „Събуди се” с. Куклен; Фестивал засвободна размяна на семена и разсади – ЕлинПелин;  Летен събор на Тринога и Мир – с. Желен; Свободен фестивал на безвремието и др.