Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
‭+359 87 8115851
Email
info@natalyoga.net
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София, България

Прогноза за времето

Незначителна Облачност
9 °C
Вятър: 3км/ч
Влажност: 1 %
Видимост: 16 KM

Дата

26 ян. 2020

Час

11:00 - 18:00

Цена

50лв.

Интегриране на Сянката

Сянката е една от най – интересните теми, с които се сблъсква всеки тръгнал по пътя на себепознанието. Устремен към светлината, с отрицание към мрака и демоничните сенки от подсъзнанието, търсещият обикновено се спира пред невъзможността да продължи напред без своята сянка. Всичко, което отричаме и потискаме, в крайна сметка ни настига и превзема, дори да се правим, че го няма – като гневът, ревността, срама или тъгата… Често осъждаме своите чувства, замразяваме ги, преглъщаме ги, забравяме ги. И така нашата непризната сянка расте…

Тази неделя ще разберем

  •  Как да открием каква е нашата сянка и как да я интегрираме така, че да ни служи, а не владее;
  • Взаимоотношенията между Сянката и Персоната; Кой печели и кой губи от техния дуел;
  • Интегриране на сянката – етюдни констелации за всички участващи;

Със събитията от “Втори кръг на Аз-а” ни предстои да обърнем поглед именно към тази наранена част от себе си, която ни държи в плен на Сянката и с методите на енергийната психология, констелациите, свързаното дишане и др. да освободим онези ограничаващи вярвания, които са свързани с Втора чакра – чакрата на емоциите, чувствата, сексуалността, удоволетворението. 

Езикът на душата , това са емоциите. През тях душата ни насочва по пътя на еволюцията от нисковибрационните честоти като страх, вина, срам, гняв, към най-високата вибрация на радостта, която ни свързва с вътрешния смисъл на живота сам по себе си.

Едва ли някой на тази земя иска да бъде негативен и нещастен и въпреки това, повечето хора са именно такива. Съдбата тук не играе особена роля, а по-скоро отношението към нея. Фона на негодуванието и вътрешната критика, тровят живота на мнозина.

Ще изследваме кои вярвания са част от нашета подсъзнателна идентификация и ще поработим в посока на тяхната трансформация. Ще дадем шанс на старото аз да си отиде с любов и благодарност и на новото аз да се появи изпод пепелта на старите договори.


Това събитие е част от: Кръговете на Аз-а – проект за цялостна трансформация в 7 кръга За всички онези, които имат нужда от структурирано и последователно осъществяване на Себе си! Ако чувствате , че не живеете живота, за който сте родени, а не знаете откъде да започнете промяната; ако искате да разберете повече за механизмите, които ни движат в Колелото на живота, както и повече за чакрите, какво ги блокира и какво лекува; ако искате да преминете през различни лечебни практики за ума и сърцето – този проект е за Вас!

X