Водещ

Стаси
Регистрирай се
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София, България

Прогноза за времето

Ясно
25 °C
Вятър: 12км/ч
Влажност: 0 %
Видимост: 16 KM

Дата

11 юли 2020

Час

10:30 - 12:00

Цена

15лв

Йога за бременни

Поради събитията напоследък предлагаме йога за бременни само веднъж седмично и то само с предварително записване от бутон Регистрирай се. Може обаче да се включите в специализираните ни курсове или да закупите видео уроци за самостоятелно ползване от нашия магазин. Надяваме се от септември да възобновим нашата обичайна работа. Ако имате нужда от съвет или консултация за вашата практика, не се колебайте да се свържете с нас!

Практиката „Йога за бременни“ има за цел да подготви духовното, менталното и физическото тяло на жената за предстоящото раждане. Часът включва както специално подбрани комплекси от упражнения и пози (асани), така и множество визуализации, дихателни практики и релаксации.

Натрупаният опит и знания през годините и работата с хиляди Носещи живот ни е помогнал да изградим комплекси, които спомагат на майките за едно по-леко и спокойно раждане. Фокусът ни в часовете е главно към упражнения, подготвящи тялото за предстоящото раждане, както и за възвръщане на вътрешната сила и увереност, за изграждане на доверие към процесите на бременност и раждане. За разлика от други видове физически практики, практиката „Йога за бременни“ е спокойна, плавна и неинтензивна. В нея се връщаме към естествения си баланс и ритъм, съобразявайки всяко движение със специфичните нужди на тялото на Носещата живот.

Кога е добре да започна да практикувам йога за бременни?

Препоръчваме да започнете практиките по йога за бременни след края на първия триместър от бременността. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете. Ако има някои особености относно Вашето здравословно състояние, добре е да информирате нашите инструктори преди началото на часа.

Каквo е необходимо да знам преди практиката?
(продължителност, цени, условия и др.)

Цената на една практика е 15 лева, като може да се закупи и карта с цена 100 лева за 10 посещения или 120 лева за 12 посещения. Картите са без ограничение в месеца, така че може да си закупите такава по всяко време. Не важат карти Multisport и Sodexo.

Практиката продължава 90 минути, като е добре да си отделите малко повече време преди и след часа,за да може спокойно да се преоблечете и подготвите.

Облеклото нека бъде удобно за вас – клин или по-широк панталон с тениска или потник ще ви свършат чудесна работа. Облечете се удобно за разтягане и движение. В залата практикуваме или боси или по чорапи, така че не е необходимо да носите спортни обувки.

За допълнителни въпроси, моля пишете на info@natalyoga.net.

X

Запази място

Йога за бременни 15 лв
Оставащи Билети: 9
The Йога за бременни ticket is sold out. You can try another ticket or another date.