Водещ

Стаси
Регистрирай се
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София, България

Прогноза за времето

Ясно
25 °C
Вятър: 12км/ч
Влажност: 0 %
Видимост: 16 KM

Дата

11 юли 2020

Час

10:30 - 12:00

Цена

15лв на място, онлайн по усмотрение до края на май и с абонаментен план от 1 юни

Йога за бременни със Стаси -на живо и Online

Това е час, който може да посетите, както на място в студио Янтра с предварително записване от бутон Регистрация, така и онлайн, през платформата на Zoom. Ако искате да ни посетите, предварителното записване е задължително. Максимален брой участници 9.

За онлайн участието важат следните условия: До края на май може да посещавате онлайн часовете, заплащайки по ваше усмотрение посредством следния линк: https://natalyoga.net/produkt/онлайн-такса/. За да посетите часа, използвайте линка: https://zoom.us/j/479052715. От 1 юни за посещенията онлайн ще въведем абонаментни планове, като всички заплатили ще получават парола за достъп. Карти Мултиспорт и Содексо не важат.

Йога за бременни – какво представлява?

Практиката „Йога за бременни“ има за цел да подготви духовното, менталното и физическото тяло на жената за предстоящото раждане. Часът включва както специално подбрани комплекси от упражнения и пози (асани), така и множество визуализации, дихателни практики и релаксации.

Натрупаният опит и знания през годините и работата с хиляди Носещи живот ни е помогнал да изградим комплекси, които спомагат на майките за едно по-леко и спокойно раждане. Фокусът ни в часовете е главно към упражнения, подготвящи тялото за предстоящото раждане, както и за възвръщане на вътрешната сила и увереност, за изграждане на доверие към процесите на бременност и раждане. За разлика от други видове физически практики, практиката „Йога за бременни“ е спокойна, плавна и неинтензивна. В нея се връщаме към естествения си баланс и ритъм, съобразявайки всяко движение със специфичните нужди на тялото на Носещата живот.

Кога е добре да започна да практикувам йога за бременни?

Препоръчваме да започнете практиките по йога за бременни след края на първия триместър от бременността. Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете. Ако има някои особености относно Вашето здравословно състояние, добре е да информирате нашите инструктори преди началото на часа.

Каквo е необходимо да знам преди практиката?
(продължителност, цени, условия и др.)

Практиката продължава 90 минути, като е добре да си отделите малко повече време преди и след часа,за да може спокойно да се преоблечете и подготвите.

Облеклото нека бъде удобно за вас – клин или по-широк панталон с тениска или потник ще ви свършат чудесна работа. Облечете се удобно за разтягане и движение. В залата практикуваме или боси или по чорапи, така че не е необходимо да носите спортни обувки.

За допълнителни въпроси, моля пишете на info@natalyoga.net.

X

Запази място

Йога за бременни лв
Оставащи Билети: 9
The Йога за бременни ticket is sold out. You can try another ticket or another date.