Как да поддържаме стабилен имунитет и емоционално здраве в условията на преход

По случай 10 години от създаването на студио Янтра, ще се радваме да бъдем виртуални домакини на онлайн лекция на тема: как да се предпазваме в тези смутни времена, разглеждайки физическото, емоционалното и менталното тяло. Психология, хомеопатия, етерични масла и природни рецепти с наши специални гости и експерти. Най-важното е да поддържаме високо вибрационно ниво, и да гледаме в правилната посока!

Нека се държим заедно във времена на промяна!
Заедно можем повече!

Връзка към лекцията:
https://zoom.us/j/2769377479

Каним всеки от вас, който има желание да последва страницата на Студио Янтра във фейсбук: Студио Янтра- Място за Себеразвитие, както и затворената група Носещи Живот Янтра и да се включи в информационния бюлетин на студиото на https://yantra.natalyoga.net/ (общия сайт) и https://natalyoga.net/ (страничката, посветена на Носещите живот)


Повече за водещите на лекцията:

Росица Божкова (Ука, Пурна)
От ранна възраст проявява интерес към източните практики и езотерични учения в търсене на смисъла на човешкия живот. Пътят ѝ преминава през различни и многообразни опитности и учения, отвежда я в Индия, Тайланд, Египет, Перу, и Мексико, среща я с необикновени хора, просветлени учители, шамани и Посветени, като допълва необикновения пъзел, разкриващ духовният смисъл на човешкото съществуване. В професионалния си живот успява да следва сърцето и мисията си, като се води от девиза „Живей себе си“, вдъхновявайки много хора да открият и да последват собственото си предназначение. От години работи и в полето на пренаталното възпитание и подготовка на жената за раждането и осъзнатото майчинство. Нейна страст е трансперсоналната психология, по-специално разкриването на невидимите корени на настоящите проблеми в миналите прераждания или историята на предците (регресии и констелации).

Професионален път: Завършва магистърска степен по българска филология и психология, както и двегодишен курс за йога инструктори към НСА, както и множество допълнителни обучения, семинари и тренинги по йога у нас и по света. Има допълнителни сертификати по хипнотерапия, Soul Detective work, семейни констелации, енергийна психология и др., като непрестанно обогатява своята опитност и професионално развитие на семинари и обучения. Основател и управител на студио за себеразвитие Янтра, съвместяващо духовните учения с практическата проява и с грижа и насоченост към осъзнато родителство още от бременността.


д-р Ирена Маждракова
управител на Консултативен център за хармонично здраве „Хела“, лекар, класически хомеопат, магистър-психотерапевт на лица с увреждания, EFT-терапевт, шуслеров терапевт, цветотерапевт.
​Д-р Маждракова завършва медицина през 1995 г. в Медицинска академия, София. През 2004 г. придобива специалност по Клинична лаборатория.

Хомеопатия специализира от 1996 г. до 1999 г. През този период се обучава и в Международната хомеопатична школа на Дж. Витулкас – Гърция. През последните години продължава следдипломното си обучение по хомеопатия в Индия. Има повече от 15 години стаж като лекар-хомеопат и е един от малкото специалисти в България с Европейска диплома по хомеопатия. Член е на Световната лига по хомеопатия и на Асоциацията на лекарите-хомеопати в България. Има диплома за шуслеров терапевт.

Придобива магистърска степен по психотерапия на лица с увреждания. Завършва редица психотерапевтични школи – EFT-терапия (Техника за емоционална свобода), позитивна психотерапия, игрова терапия, сандплей терапия.

През 2013 г. завършва двугодишен курс на обучение по аюрведична медицина. Придобива задълбочени познания по нутриционистика и използване на биологично-активни добавки.

През 2014 г. завършва курс за терапия с Австралийските цветни есенции. Сертифициран преподавател към Australian Bush Flower Essences.


Здравка Гъркова
Сертифициран специалист по семейна и научна ароматерапия към Френската Федерация по Ароматерапия и трейнер на френската Лаборатория за етерични и базови масла “Laboratoire Altho”. Сертифициран специалист по Гемотерапия /лечение със стволови клетки от растения/.
Здравка Гъркова е създател и собственик на АРОМАЗОН.БГ, възпитаник и привърженик на френската школа по ароматерапия.
Ароматерапията е нейна страст от дълги години, а освен страст – и нейна професия. Тя е се е посветила изцяло на задълбоченото изучаване на есенциите, етеричните, растителните масла, мацератите, хидролатите, както и на останалите холистични методи за естествено лечение – гемотерапия, фитотерапия…
За нея етеричните масла са най-мощното оръжие на природата, което ни помага да се преборим с изключително широк спектър от неразположение на духа и тялото.
Какво е ароматерапия? Това е изкуството да се лекуваме с етерични масла. Какво е здравето? Здравето не е нищо друго освен баланс между органите в нашето тяло, ума и чувствата. С помощта на Ароматерапията ние можем да повлияем и на трите, за да живеем в хармония със себе си и околната среда.”

Очакваме ви виртуално 🙂

Дата

22 мар. 2020

Час

16:00 - 17:30