Дата

14 май 2020
Expired!

Час

18:00 - 19:00

Кинезитерапия : Проблеми с кръста – лекция с Драгомир Иванов

Здравейте, казвам се Драгомир Иванов. Занимавам се с кинезитерапия професионално от 8 години. Помагам на хората да възстановят тялото си от травми посредством подбрани физически упраженения, съобразени с техните конкретни желания и реални възможности.
През годините след дипломирането ми съм участвал в различни курсове, семинари и конгреси:

  • Mulligan (където съм Сертифициран Международен Терапевт);
  • PNF – 3-то ниво от 5;
  • Лимфен дренаж;
  • Тейпинг (класически и кинезио).
    Самият аз съм се занимавал със спорт 10 години (баскетбол) и това много ми е помогнало да си обяснявам как функционира тялото практически, не само теоритично.
    Гледам холистично на работата си с пациентите (която в някои случаи може да бъде и само консултация) и прилагам комбинация от техники, за които в практиката си съм установил, че наистина работят.

В дългосрочен план фокусът ми е насочен в посока увеличаване двигателната култура, за да може човек да опознае по-добре тялото си, да подобри психическата си устойчивост и да я превърне в средство за превенция от травми, като по този начин повиши качеството си на живот.
Обичам да помагам на хората да живеят по-добре, по-леко, а също така и да изследвам и да споделям знания.

Лекцията ще е с видео и аудио връзка чрез платформата Zoom:
👉 Пространство Янтра ❤ ✅
👉 Join Zoom Meeting ✅
👉 https://zoom.us/j/479052715 ✅

Ако не сте ползвали Zoom – просто влезте в сайта www.zoom.us => натиснете горе в дясно JOIN A MEETING и въведете кода на срещата ни: 479-052-715

Това събитие може да бъде посетено с абонаментен план, включващ „Ментално тяло“, или с дарение по ваше усмотрение. Ако нямате възможност за такова, също сте добре дошли!

За да закупите своя план или за да се включите със сума по ваше усмотрение за индивидуалната лекция, може да посетите следния линк: https://natalyoga.net/produkt/онлайн-такса/