Дата

28 май 2020
Expired!

Час

18:00 - 19:00

Цена

15 /10 онлайн

Кинезитерапия : Раменен пояс и врат – лекция с Драгомир Иванов

Здравейте, казвам се Драгомир Иванов. Занимавам се с кинезитерапия професионално от 8 години. Помагам на хората да възстановят тялото си от травми посредством подбрани физически упраженения, съобразени с техните конкретни желания и реални възможности.
През годините след дипломирането ми съм участвал в различни курсове, семинари и конгреси:

  • Mulligan (където съм Сертифициран Международен Терапевт);
  • PNF – 3-то ниво от 5;
  • Лимфен дренаж;
  • Тейпинг (класически и кинезио).
    Самият аз съм се занимавал със спорт 10 години (баскетбол) и това много ми е помогнало да си обяснявам как функционира тялото практически, не само теоритично.
    Гледам холистично на работата си с пациентите (която в някои случаи може да бъде и само консултация) и прилагам комбинация от техники, за които в практиката си съм установил, че наистина работят.

В дългосрочен план фокусът ми е насочен в посока увеличаване двигателната култура, за да може човек да опознае по-добре тялото си, да подобри психическата си устойчивост и да я превърне в средство за превенция от травми, като по този начин повиши качеството си на живот.
Обичам да помагам на хората да живеят по-добре, по-леко, а също така и да изследвам и да споделям знания.

Лекцията ще е освен на живо и с видео и аудио връзка чрез платформата Zoom:
👉 Пространство Янтра ❤ ✅
👉 Join Zoom Meeting ✅
👉 https://zoom.us/j/479052715 ✅

Ако не сте ползвали Zoom – просто влезте в сайта www.zoom.us => натиснете горе в дясно JOIN A MEETING и въведете кода на срещата ни: 479-052-715

Това събитие вече е И с възможност за присъствие . Необходимо е предварително записване и заплащане. Максимум присъстващи 7 души. Редовна цена 15 лв. Цена онлайн 10 лв.

За да заплатите, може да посетите следния линк: https://natalyoga.net/produkt/онлайн-такса/