Кинезитерапия за бременни

Бременността е процес, поставящ нови, по-високи изисквания към организма на жената, променяйки дейността на редица жизнено важни органи и системи.

Важно е през цялото време на бременността да се чувствате добре, без болки, без напрежение и неприятно усещане, и да се подготвите за леко раждане и бързо възстановяване.

В груповата ни КТ за бременни ще преминем теоретично и практически през най-често срещаните проблеми съпътстващи бременноста през целия й период на продължителност и възстановяването след това. 

Ще научите:1. Кои са най-често срещаните проблеми/болки/дискомфорт 2. Поради каква причина се причиняват 3. Как да се справим с тях4. Как да се грижим качествено за тялото си дори и след периода на бременност 

Заниманията представляват съвкупност от теоретична част под формата на лекция и практическа в която ще се изпълняват различен набор от позиции, упражнения и движения за борба с болките и дискомофорта.

За по-приятното протичане на практиката сме включили нотка хумор и демонстрации за да ви покажем забавната страна на нещата.

Ако искате да разберете какво представлява инструктора Златин Петков или начина им на обучение в борба с болките/ хроничните контузии и здравето може да го направите на фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/LeanAndHealthyLTD/

Или в Youtube канала с наименование Lean and Healthy:

https://www.youtube.com/channel/UC3mbElwYBPZkZqJwOguZOWA/featured

Дата

03 апр. 2020

Час

15:30 - 17:00

Цена

12 лв.,важат карти

Водещ

Златин Петков