Дата

25 окт. 2019

Час

18:30 - 20:30

Цена

20 лв.

Кръговете на Аз-а – корените на Първа чакра

За всички онези, които имат нужда от структурирано и последователно осъществяване на Себе си!
Ако чувствате , че не живеете живота, за който сте родени, а не знаете откъде да започнете промяната; ако искате да разберете повече за механизмите, които ни движат в Колелото на живота, както и повече за чакрите, какво ги блокира и какво лекува; ако искате да преминете през различни лечебни практики за ума и сърцето – Кръговете на Аз-а са за Вас!

Отново за пети път стартира Кръговете на Аз-а – дългосрочен проект за промяна и лечение на всички сфери от живота. Седемте кръга са всъщност Седемте основни чакри със Седемте психоемоционални сфери, обхващащи нашето отношение към себе си и живота, започвайки от тялото, парите, чувствата, секса, работата, отношенията, любовта, творчеството, та до връзката ни с божественото. Пътят през седемте чакри ще случваме , осъзнаваме, изследваме не само теоретично, но и със специални за чакрата практики, групови и индивидуални сесии, констелации, енергийна работа, трансформация на ограничаващи вярвания. Ще използваме авангардни методи за промяна и работа с подсъзнанието.
Промяната е възможна!
Поискай я
!
Въвеждаща лекция за това какво представляват Кръговете на Аз-а, както и всичко за Първа Чакра , може да посетите на 25 октомври от 18:30 до 20:30ч.

На тази лекция ще научите:

 • кога се формира първа чакра и какво я наранява;
 • кои са ограничаващите вярвания за първа чакра и как да ги открием;
 • стратегия и методи за лечение

Първа чакра се свързва с началото на живота. 

Тялото, здравословното състояние, материалното обкръжение, парите, домът, семейството, начинът по който се свързваме с другите, са все маркери, които ни показват какво е състоянието на нашата първа чакра. 

Когато тя е наранена:

 • Трудно ти е да проявиш това, което искаш от живота.
 • Трудно се фокусираш и постигаш целите си.
 • Имаш страхове и тревожност.
 • Често страдаш от липса на пари.
 • Носиш постоянно чувство, че не струваш и не принадлежиш.
 • Бързо приключваш връзките си, трудно ти е да се свързваш с другите.
 • Имаш склонност към депресивност, чувство за празнота и безсмислие.

ПРОМЯНАТА:

 • Можеш да манифестираш и привличаш към себе си това, към което се стремиш.
 • Харесваш себе си и тялото си.
 • Чувстваш увереност що се отнася до парите, доброто им управление и това винаги да имаш достатъчно за твоите нужди и желания.
 • Чувстваш, че принадлежиш и имаш силна връзка със семейството и/или приятелите си и като резултат се чувстваш желан и обичан.

Как сме дошли на този свят, как сме заченати, износени и родени, се оказва, че е от голямо значение за това как се възприемаме и оценяваме самите себе си, доколко си позволяваме да посегнем към трапезата на живота, да заявим своето място и да отстояваме себе си. Правото да бъда и да имам разцъфва от нивото на тази чакра и когато тя е наранена , личността ни се съгражда върху подвижни пясъци, които ни поглъщат при първата дълбока криза. Същевременно, това е и периодът, за който нямаме съзнателни спомени и дори да чувстваме, че нещо не е наред, не знаем как да променим нещата. 

„Излекуването на Първа чакра предполага да се върнем към детето в себе си и да възкресим чувството, че сме желани, свързани с другите и почитани, което е трябвало да се породи в ранните ни години.

Ключови думи:

Интеграция, свързване с майката и бащата, с предците.

Да вземеш живота си от родителите, с приемане, благодарност и любов. 

Да оставиш товарите и да продължиш напред !