Дата

25 окт. 2019

Час

18:30 - 20:30

Цена

20 лв.

Кръговете на Аз-а – корените на Първа чакра

За всички онези, които имат нужда от структурирано и последователно осъществяване на Себе си!
Ако чувствате , че не живеете живота, за който сте родени, а не знаете откъде да започнете промяната; ако искате да разберете повече за механизмите, които ни движат в Колелото на живота, както и повече за чакрите, какво ги блокира и какво лекува; ако искате да преминете през различни лечебни практики за ума и сърцето – Кръговете на Аз-а са за Вас!

Отново за пети път стартира Кръговете на Аз-а – дългосрочен проект за промяна и лечение на всички сфери от живота. Седемте кръга са всъщност Седемте основни чакри със Седемте психоемоционални сфери, обхващащи нашето отношение към себе си и живота, започвайки от тялото, парите, чувствата, секса, работата, отношенията, любовта, творчеството, та до връзката ни с божественото. Пътят през седемте чакри ще случваме , осъзнаваме, изследваме не само теоретично, но и със специални за чакрата практики, групови и индивидуални сесии, констелации, енергийна работа, трансформация на ограничаващи вярвания. Ще използваме авангардни методи за промяна и работа с подсъзнанието.
Промяната е възможна!
Поискай я
!
Въвеждаща лекция за това какво представляват Кръговете на Аз-а, както и всичко за Първа Чакра , може да посетите на 25 октомври от 18:30 до 20:30ч.