Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
Телефон
‭+359 87 8115851
Email
info@natalyoga.net

Други водещи

Габриела Петрова
Габриела Петрова
Петър Петров
Петър Петров
Вила Дива

Местоположение

Вила Дива
Вила Дива, Bulgaria

Прогноза за времето

4 °C
Вятър: 13км/ч
Влажност: 1 %

Дата

27 дек. 2019 - 29 дек. 2019

Час

14:00 - 14:00

Цена

280 лв ранно записване – 340 лв. след 10 декември

Между смъртта и живота

преживяване – приключение

Само за експериментатори

С това преживяване те каним на едно изследване в измерението отвъд времето и думите, отвъд описанията и всичко, което знаеш за себе си дотук. Ще бъдеш провокиран да надскочиш представата за това кой си и защо си тук, в търсене на истинския смисъл, довел те в света. Ще направиш пауза, насред живота си, за да го видиш от позицията на вечността, от перспективата на душата, която те е извикала в този свят неслучайно.  Може би ще я чуеш, може би тя те ще те чуе, може би ще си кажете нещо важно или просто тишината ще ви прегърне… 

Подготвили сме ти интензивна тридневна програма за изследване на измеренията между смъртта и живота   през сетивен театър, игри, практики за тялото, констелациирегресии и прогресиимедитации и тишина в приказно място, далеч от цивилизацията, но топло и уютно.

Ще те пренесем там, където време няма, но всеки миг е ценен и съ-преживян изцяло. Ще се погрижим да откриеш отговорите на важните за теб въпроси. 

В навечерието на новата година, стани част от този нов експериментален план за отваряне и връзка към по-висшия план на съществуванието!

Ако имаш нужда да останеш насаме със себе си, да преосмислиш живота си, да направиш крачка встрани и да погледнеш отгоре, да видиш по-голямата картина, да разбереш накъде вървиш,  това е твоето място и ние сме твоите хора

Кои сме ние и каква е нашата цел?

Росица Божкова /Ука : Повече от 15 години се занимавам с различни практики за изследване на човешката душа и нейния път към себереализацията. В услуга съм на хората, които искат да разберат повече за себе си, като изследват пътя си, довел ги дотук. Миналото е ключ към настоящето, а човек е много повече, отколкото знае за себе си.  Често въпросите за настоящи проблеми ни отвеждат в минали прераждания или в истории от рода при семейната душа и влиянията от предците. 

По образование съм психолог, с интерес към трансперсоналната психология, като работя в пренаталната сфера (автор на книгата „Докато Аз и Ти сме едно „).Допълните методи, които ползвам и за които  съм преминала през съответни обучения  са семейни констелации, хипнотерапия/регресия, SDW, AIT,  йога (към НСА),енергийна психология /ТЕС/ и др. като непрестанно обогатявам своята опитност и професионално развитие на семинари и обучения в България и света. Основател и управител на студио за себеразвитие Янтра, съвместяващо духовните учения с практическата проява, водено от девиза “Живей себе си!”

Сега, с това експериментално издание на смесени стилове, искам да се гмурнем надълбоко, защото знам, че там е съкровището, в което вълшебната лампа стои и чака своето време. Ще удари ли часът? От нас зависи…

Габриела Петрова: Артист, водещ на творчески процеси, създател на лабиринти, обучител и фасилитатор. Когато преди вече повече от 10 години се срещнах с Лабиринта – театър на сетивата, изпитах едно от най-трансформиращите си преживявания. Това търсене на невидимото и приключенстване сред неназовимото продължават да ме водят в заниманията ми с Лабиринта като артист и създател. От няколко години разгръщам този вдъхновяващ метод и като инструмент в обученията, които изграждам. Стремя се да подкрепям хора, екипи и организации в техния житейски и професионален път. „Между смъртта и живота“ е едно време-пространство, в което нямам търпение да се впуснем и да го (пре)открием заедно. Свързването на сетивния театър с други методи, идеи и стилове винаги провокира непознатото и го доближава като с лупа до същностното в нас.

Петър Петров – психолог, изследовател, организатор и водещ на сетивни процеси и представлевния. През 2006-та година е завършил девет месечен курс по хипноза към Българската Асоциация по Хипноза (БАХ), с ръководител Милен Николов. От началото на 2010 г. се занимава с частни клиенти и е придобил богат опит във воденето на пътувания в минали животи. Провел е над 2900 лични сесии и над 500 групови регресии. Уеб сайт – http://regresia.weebly.com/ От средата на 2011г. участва в проекти, свързани и театър на сетивния лабиринт. http://periskop.weebly.com/


Вила Дива е наистина достойна за името си – уединена от населени места, заобиколена от диви гори и чисти води- на отсрещната страна на живописния язовир Въча. Дотам се стига само по вода, като колите се оставят на паркинг, а пасажерите се пренасят с лодка /затова е добре багажът да е компактен, в раница или сак, но не и в куфар. 

Носете си: 

  • Багаж малък, компактен и надписан с името му;
  • Постелка за йога;
  • Топли дрехи и обувки за разходки навън;

Ано имате специални изисквания за храната, моля предварително да информирате организаторите! Там няма магазини.

Предупреждение : Първите два дни ще прекараме в тишина, без телефони. Предупредете близките!

Цена : 280 лв ранно записване – 340 лв. след 10 декември

X

Програма

Ден 1

15:00 - 16:00
Пристигане
16:00 - 18:00
Ритуал по посрещане и настаняване
18:00 - 19:00
Вечеря
19:00 - 21:00
Сетивно преживяване за равносметка на живота до този момент

Ден 2

8:00 - 10:00
Практики за тялото с йога и динамична медитация
10:00 - 11:00
Закуска
11:00 - 12:00
Свободно време
12:00 - 14:00
Сетивни игри за свързване със себе си и „другия“
14:00 - 15:00
Обяд
15:00 - 16:00
Лично време
16:00 - 19:00
Игри за изследване на физическото, енергийното, емоционалното и астралното тяло.
19:00 - 20:00
Сетивна вечеря
20:00 - 22:00
Работа с гласа - Обертоново и Спонтанно пеене

Ден 3

8:00 - 10:00
Практики за тялото, свързване с корените, Констелация за свързване с майката и бащата
10:00 - 11:00
Закуска
11:00 - 12:00
Прогресия – „Пътуване в бъдещето към най-добрата версия на себе си“ – водена медитация
12:00 - 13:00
етюдна констелация „Среща с бъдещия Аз“
13:00 -
Ритуал за отпътуване