10 години студио Янтра

За 10 години се случиха много неща, докоснахме много сърца, обединихме пътя си с много от вас и сега искаме да отпразнуваме времето заедно!

На 22 март щяхме да празнуваме 10 години откакто създадохме Янтра. Ще празнуваме и сега, но виртуално по един различен и алтернативен начин. Всички, които са били някога част от Янтра и нейния живот или са привлечени от това специално място, са добре дошли да се включат!

Ще открием рождения ден в 16ч. с един специален подарък от нас- една специална онлайн беседа за това как да се предпазваме в тези смутни времена, разглеждайки физическото, емоционалното и менталното тяло. Психология, хомеопатия, етерични масла и природни рецепти с наши специални гости и експерти. Как да поддържаме стабилен имунитет и емоционално здраве в условията на епидемия и защо е важно да се обърнем към холистичното здраве в този момент. Най-важното е да поддържаме високо вибрационно ниво, и да гледаме в правилната посока!

Ще започнем с една топла среща с много практични съвети и ще продължим с всеки, който иска да споделим, помедитираме заедно и да се свържем въпреки привидната дистанция.

Ето линка за безплатно включване към събитието: https://zoom.us/j/2769377479.

Ще бъде качен и в сайта и страницата на Янтра 🙂

Необходимо е само да изтеглите на телефон, таблет или компютър програмката zoom и да последвате линка утре, в неделя от 16ч.

С подходящата платформа, ще направим и първото виртуално парти на Янтра, в което ще докажем, че можем да бъдем заедно и по нов начин!

Нека се държим заедно във времена на промяна!

Заедно можем повече!

Каним и всеки от вас, който има желание да последва страницата на Студио Янтра във фейсбук: Студио Янтра- Място за Себеразвитие, както и затворената група Носещи Живот Янтра и да се включи в информационния бюлетин на студиото на https://yantra.natalyoga.net/ (общия сайт) и https://natalyoga.net/ (страничката, посветена на Носещите живот) 

От другата седмица стартираме много онлайн събития в реално време- йога часове, полезни семинари и консултации с желанието да бъдем полезни и да допринесем за положителния дух и здравето в това особено време на изпитания.

Ще се стараем да ви предлагаме практични, смислени и истински полезни теми и практики, повдигащи духа и укрепващи тялото.

Очакваме ви за да продължим ЗаЕдно!

Повече за специалните гости на утрешното събитие:

Росица Божкова (Ука, Пурна)

От ранна възраст проявява интерес към източните практики и езотерични учения в търсене на смисъла на човешкия живот. Пътят ѝ преминава през различни и многообразни опитности и учения, отвежда я в Индия, Тайланд, Египет,  Перу, и Мексико, среща я с необикновени хора, просветлени учители, шамани и Посветени, като допълва необикновения пъзел, разкриващ духовният смисъл на човешкото съществуване. В професионалния си живот успява да следва сърцето и мисията си, като се води от девиза „Живей себе си“, вдъхновявайки много хора да открият и да последват собственото си предназначение. От години работи и в полето на пренаталното възпитание и подготовка на жената за раждането и осъзнатото майчинство. Нейна страст е трансперсоналната психология, по-специално разкриването на невидимите корени на настоящите проблеми в миналите прераждания или историята на предците (регресии и констелации).

Професионален път: Завършва магистърска степен по българска филология и психология, както и двегодишен курс за йога инструктори към НСА, както и множество допълнителни обучения, семинари и тренинги по йога у нас и по света. Има допълнителни сертификати по хипнотерапия, Soul Detective work, семейни констелации, енергийна психология и др., като непрестанно обогатява своята опитност и професионално развитие на семинари и обучения. Основател и управител на студио за себеразвитие Янтра, съвместяващо духовните учения с практическата проява и с грижа и насоченост към осъзнато родителство още от бременността.

д-р Ирена Маждракова

управител на Консултативен център за хармонично здраве „Хела“, лекар, класически хомеопат, магистър-психотерапевт на лица с увреждания, EFT-терапевт, шуслеров терапевт, цветотерапевт.

​Д-р Маждракова завършва медицина през 1995 г. в Медицинска академия, София. През 2004 г. придобива специалност по Клинична лаборатория.

Хомеопатия специализира от 1996 г. до 1999 г. През този период се обучава и в Международната хомеопатична школа на  Дж. Витулкас – Гърция. През последните години продължава следдипломното си обучение по хомеопатия в Индия. Има повече от 15 години стаж като лекар-хомеопат и е един от малкото специалисти в България с Европейска диплома по хомеопатия. Член е на Световната лига по хомеопатия и на Асоциацията на лекарите-хомеопати в България. Има диплома за шуслеров терапевт.

Придобива магистърска степен по психотерапия на лица с увреждания. Завършва редица психотерапевтични школи – EFT-терапия (Техника за емоционална свобода), позитивна психотерапия, игрова терапия, сандплей терапия.

През 2013 г. завършва двугодишен курс на обучение по аюрведична медицина. Придобива задълбочени познания по нутриционистика и използване на биологично-активни добавки.

През 2014 г. завършва курс за терапия с Австралийските цветни есенции. Сертифициран преподавател към Australian Bush Flower Essences.

Здравка Гъркова

Сертифициран специалист по семейна и научна ароматерапия към Френската Федерация по Ароматерапия и трейнер на френската Лаборатория за етерични и базови масла “Laboratoire Altho”. Сертифициран специалист по Гемотерапия /лечение със стволови клетки от растения/.

Здравка Гъркова е създател и собственик на АРОМАЗОН.БГ, възпитаник и привърженик на френската школа по ароматерапия.

Ароматерапията е нейна страст от дълги години, а освен страст – и нейна професия. Тя е се е посветила изцяло на задълбоченото изучаване на есенциите, етеричните, растителните масла, мацератите, хидролатите, както и на останалите холистични методи за естествено лечение – гемотерапия, фитотерапия…

За нея етеричните масла са най-мощното оръжие на природата, което ни помага да се преборим с изключително широк спектър от неразположение на духа и тялото.

Какво е ароматерапия? Това е изкуството да се лекуваме с етерични масла. Какво е здравето? Здравето не е нищо друго освен баланс между органите в нашето тяло, ума и чувствата. С помощта на Ароматерапията ние можем да повлияем и на трите, за да живеем в хармония със себе си и околната среда.”

Очакваме ви виртуално 🙂

Връзка към събитието:
https://zoom.us/j/2769377479

Вземете си пред монитора любимите неща за хапване и пийване! 😄 А ние ще направим чай и ще ви го покажем! Може и торта 🍰

Дата

22 мар. 2020

Час

16:00 - 19:00
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София, България
Категории
Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
‭+359 87 8115851
Email
info@natalyoga.net

Прогноза за времето

Гъста Облачност
9 °C
Вятър: 12км/ч
Влажност: 1 %
Видимост: 16 KM
X