Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
‭+359 87 8115851
Email
info@natalyoga.net
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София, България

Прогноза за времето

Възможен Слаб Дъжд
10 °C
Вятър: 7км/ч
Влажност: 1 %
Видимост: 16 KM

Дата

26 май 2020
Expired!

Час

18:30 - 20:00

Цена

30 лв, онлайн 20 лв.

Партньорските отношения през погледа на семейната душа

Питали ли сте се някога как се случва така, че дори да не харесваме родителските семейни модели, все гравитираме около тях в живота си? Как се случва така, че повтаряме майка си или си намираме партньор, в чието поведение разпознаваме баща си?

Често това са нараняващи модели, които ни хващат в своя капан и дори да искаме, не знаем как да ги променим. Може дори да не осъзнаваме , че сме в техен плен и едва, когато партньора ни напусне, или ние него, да осъзнаем : ето, случи се същото, както при моите родители.

Това разбира се, е крайната фаза на този процес, който минава през много нива. Отсъстващият баща, студената майка, самотното дете… само един от възможните сценарии…

За това, а и за още много други аспекти от съвместния семеен живот ще говорим на тази среща : как тези модели се поддържат, от какво се създават, защо е важно да открием основополагащата травма в поколенията назад и да я освободим… Как да направим това?

Ще завършим с етюдна констелационна практика, в която да се свържем с партньора и със семейната душа за приемане и хармонизиране.

Максимален брой присъстващи участници 8. Само с предварително записване!

Лекцията ще е освен на живо и с видео и аудио връзка чрез платформата Zoom:

Ако не сте ползвали Zoom – просто влезте в сайта www.zoom.us => натиснете горе в дясно JOIN A MEETING и въведете кода на срещата ни, която ще ви бъде изпратена след заплащане.

За плащане с карта, може да посетите следния линк: https://natalyoga.net/produkt/онлайн-такса/

X