Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
Телефон
‭+359 87 8115851
Email
info@natalyoga.net
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София, България

Дата

05 окт. 2019

Час

18:30 - 20:00

Движение към Майката – констелационна практика

Тази практика е посветена на една от основните ключови фигури в нашия живот, без които нямаше да сме на този свят – тази на майката. В лекционната част ще поговорим за това как отношението към нея се отразява на отношението ни към живота въобще и на неговото към нас. Ще разберем защо е важно да излекуваме тази най- ранна и най- дълбока връзка,която се отразява върху всички аспекти на нашия живот – работа,семейство,партньорски отношения….През метода на констелациите ще се свържем с вътрешното си усещане за нея, за да осветлим проблематичните зони на отношенията и да направим стъпка напред в любовта към тази,която ни е родила. Особено подходяща практика, ако ви предстои да ставате майка.

В практическата част ще направим една етюдна констелация, наречена Движение към Майката, която да  ни покаже какво е нашето отношение към нея и евентуално ще направим придвижване напред към помирение и приемане. Благодарността е естественото състояние към което се стремим, както и любовта, която стои зад привидното отчуждение.

Може да направите тази констелация, дори и родителите ви да не са на този свят, особено ако имате нужда от помирение и прошка  с тях.

Кога имате нужда от тази констелация :

–          Когато включвате защитно поведение на отдръпване, вместо да покажете и да потърсите любов;

–          Бързо приключвате връзките, саботирате сами отношенията в двойката;

–          Сменяте често работата,

–          Имате склонност към депрсивност, чувство за празнота, страх от изоставяне, чувството, че трябва да се предпазвате,

–          Стоите настрана в групата, трудно ви е да се свържете с другите, дори и да искате;

–          Свързвате се с насилник;

–          Развивате зависимости;

–          Склонност към булимия, анорексия;

Редовна цена: 30лв, програма доведи приятел, бременни жени 20лв.