Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
‭+359 87 8115851
Email
info@natalyoga.net
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София, България

Прогноза за времето

Облачно
17 °C
Вятър: 8км/ч
Влажност: 1 %
Видимост: 16 KM

Дата

05 окт. 2019
Expired!

Час

14:00 - 18:00

Порталът към живота – констелации за раждането

Раждането е изключително важно събитие в живота на всеки един от нас. Не само защото чрез него идваме на този свят, но и защото чрез начина, по който се раждаме и  биваме посрещнати, се изграждат първите базисни матрици, около които структурираме своите вярвания за света . Въпреки,че съзнателния ни аз не помни това ранно събитие, то се запечатва в нашето несъзнавано и една част от нас винаги гледа на света през очите на новороденото, което сме били. Затова и отговорите на въпросите, с които се раждаме:

 „Те кой казват,че съм аз?  Нужен ли съм? Ценен ли съм?  “ е толкова важно да бъдат в посока утвърждаване на живота.

В този практикум чрез метода на констелациите, ще се опитаме да надникнем в забравените спомени на своето собствено раждане и разпознавайки моделите, които идват оттам,да ги почетем и освободим.

Особено подходящо за хора, които са имали травматично раждане или са лежали в кувьоз. Също,ако вашето дете е преминало през подобни преживявания, може да поставите констелацията за него.

Всеки от записалите се ще може да постави своя констелация. Максимален брой участници 10. Побързайте да запазите своето място! Това преживяване може да промени много!

Имате нужда от него ако:

– не чувствате своята ценност и не почитате своята уникалност;

– непрекъснато търсите одобрението от значимите други ;

– усещате невидима преграда между вас и най-близките ( особено ако знаете,че сте лежали в кувьоз)

Това събитие има и лекционна част , от която ще научите:

– какво е пренатална матрица и как ни влияе години по-късно,

– как преживяванията по време на бременността и отношенията между родителите ни  влияят върху партньорските ни отношения,

– как начина по който сме родени се отразява върху живота ни.

Задължително предварително записване на 0878 115 851 (Роси).
Цена: 44лв. 

За водещата, Росица Божкова (Ука):

Психолог, писател, дула, Childbirth educator, йога инструктор, фасилитатор, констелатор и майка на три деца, автор на книгата „Докато Аз и Ти сме едно „

В професионалния си живот успява да следва сърцето и мисията си, като се води от девиза „Живей себе си“, вдъхновявайки много хора да открият и да последват собственото си предназначение. От години работи и в полето на пренаталното възпитание и подготовка на жената за раждането и осъзнатото майчинство.

Професионален път: Завършва магистърска степен по българска филология и психология, както и двегодишен курс за йога инструктори към НСА. Има допълнителни сертификати по хипнотерапия, Soul Detective work, завършила е двегодишен курс по метода на семейните констелации, като непрестанно обогатява своята опитност  и професионално развитие на семинари и обучения, както в страната, така и в чужбина. Основател и управител на студио за себеразвитие Янтра.

X