Дата

09 ное. 2019

Час

16:00 - 18:30

По пътя на Женската мъдрост: Олтарът на Утробата

Има неща, които се случват когато им дойде времето! В същия този момент от невероятни те се трансформират в абсолютно вероятни.
В новия цикъл срещи, ще бъдат трансформирани неща, за които не сте и подозирали, че съществуват. Съвсем вероятно е да не сте се замисляли за тези аспекти в живота си. За това каква мъдрост носят, как могат пълноценно да се видят, усетят, преживеят. Всяка Промяна идва когато се отвори пространство ТЯ да се случи. Ние отваряме това пространство с намерението да съпроводим преживяването ти в различни аспекти на живота на Жената. Заедно да пропътуваме свещени портали, в различни нива на женското битие.

Следващата ни срещата ще бъде посветена на Утробата – какво представлява това пространство, каква е силата й, какви травми се съхраняват там, и как това влияе на Живота ни.

Ще сътворим със собствените си ръце свещен олтар на Утробата. Преди Пълнолуние в Телец, ще работим със Земята – изработвайки Утробата си от глина. Чрез този процес ще потънем в потока на изцелението и обновлението й. На спомняне и преживяване на силата и мъдростта й. След това всяка от нас ще отнесе отларът си у дома, където да остане като напомняне и портал към това пространство.

Подгответе се да занесете своя Олтар до вкъщи – може да ви е необходима кутия, в която да го пренесете спокойно.

Енергиен обмен – 24 лв.

Срещите са отворени за девойки, бременни, и жени от всякаква възраст.

Местата на практиката са ограничени – 10 жени.
Участието става САМО с предварително записване на info@sacredwoman.net, или на тел: 0898226220, Божена.

Водещите – Божена и Цветелина се занимават с женски практики и ритуали от няколко години. Заедно изследват дълбините на женската природа, мъдростта на Утробата и Менструацията. Повече за тях може да видите на сайта им: www.sacredwoman.net.
Божена – https://sacredwoman.net/bozhena/
Цветелина – https://sacredwoman.net/tsvetelina/.