Дата

01 ное. 2019
Expired!

Час

18:30 - 21:00

Цена

12 лв.Важат карти

Пренареждане на матрицата

Зачеване, бременност, раждане, ранно детство – тези ключови моменти на живота се превръщат според вида си в подсъзнателна програма и всеки един от нас изпълнява тази програма в ежедневието си. 

Тази програма може да бъде много жизнеутвърждаваща и градивна. Но може да има и травматични елементи, които да спъват естествения поток на живота и да се налага отново и отново да изживяваме негативни емоции. 

Един от начините да докоснем и променим тези програми е чрез Пренареждане на матрицата с ТЕС и Пренареждане на матрицата на раждането

Пренареждане на матрицата на раждането с ТЕС (ПМР)

Това е метод, основан на Техниките за емоционална свобода (ТЕС), който може да трансформира и изцели травми, свързани или придобити по време на раждането – собственото раждане на клиента или ако е майка – на нейното дете. 

Емоционалният живот на майката има съществена роля в изграждането на плода в утробата ѝ.  

Бременността и раждането са първите и най-силни моменти, в които бъдещият човек си прави изводи за света, в който предстои да живее. Изцяло подсъзнателно. Начинът, по който се случва всичко това, определя възприятията ни през целия ни живот.

ПМР ни дава инструменти, с които да изцелим своето раждане и да го преживеем отново най-съвършено. 

Идването на нов човек на земята е свещен акт, за който Природата е подготвила жената по неповторим начин. Всяка излишна намеса в процеса на раждане има последствия, които тепърва ще предстои да се преработват.

Пренареждане на матрицата на раждането е особено подходяща техника за:• всеки, преживял травматично раждане, което включва всички случаи на наложителни или излишни медицински интервенции за майката или бебето, напрежение, негативни емоции, раздяла, изолиране, лошо отношение и др.;• родители, които се подготвят за раждане и искат да освободят полето си от всякакви минали травми, свързани с раждане, за да не бъдат повтаряни същите сценарии;• хора, които в своя път към себе си искат да осъзнаят и трансформират придобитите в тези ключови моменти в живота подсъзнателни вярвания и убеждения;• всеки, който се е раждал…