Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
‭+359 87 8115851
Email
info@natalyoga.net

Дата

20 дек. 2019

Час

18:30 - 20:30

Цена

30 лв

Ребъртинг – раждането на Слънцето

В навечерието на най-дълбокия празник за годината, когато Слънцето слиза в своята най- ниска точка, когато по християнския календар започват родилните мъки на Богородица, те каним да се гмурнеш на дълбоко в своята съкровена същност. Всеки период от годината е свързан астрологично с процесите, случващи се в нашето психе. Да се прибереш навътре, в самата сърцевина на семето,е специално случване, точно в този ден, предхождащ раждането на Слънцето. Сега е времето, когато се отваря Портал между Небето и Земята,за да могат силите на Сътворението да се обновят и пренапишат. Неслучайно нашите предци са наричали тези дни от Игнажден до Ивановден “мръсни”. Тогава силите на хаоса и реда са се омесвали и магиите най-много хващали. А какво друго е магията, освен силно намерение, изпратено в определена посока? Небето чува, Земята помни!

За да почетем тези специални дни, сме подготвили и специални практики – ребъртинг, в съчетание със шаманско пътуване, регресия и прогресия за изследване на Целта на душата и констелационно преживяване на 4 – те сектора на времето, свързани със еволюционната спирала на душата.

Трите практики могат да се посетят както заедно ,така и поотделно, като има 20 лв отстъпка за пакетна цена.

Ребъртинг е метод, който чрез интензивно свързано дишане се активират потиснатите спомени, за да се освободят и излекуват подсъзнателни травми и блокажи. Както се разбира от името ре-бъртинг / ново – раждане, ключов момент е преживяването на собственото раждане, което освобождава затрупаните страхове и емоции, свързани с този изключително наситен процес. Но: енергията води натам, където има нужда от разчистване и никога не знаем къде ще ни отведе.

Водещ Росица Божкова, психолог и фасилитатор