Росица Божкова

Водещ

Росица Божкова
моб.
‭+359 87 8115851
Email
info@natalyoga.net

Други водещи

Стойчо Георгиев
Стойчо Георгиев
Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София, България

Прогноза за времето

Незначителна Облачност
18 °C
Вятър: 2км/ч
Влажност: 1 %
Видимост: 16 KM

Дата

29 сеп. 2019
Expired!

Час

19:00 - 21:00

Цена

30лв.

Свързване със силата на предците – медитация с гонг и тибетски купи

Каквото и да представлява живота за нас, както и да изберем да го живеем, факт е, че го имаме благодарение на своите предци, чиито гени носим в кръвта си. Предали своето наследство през нашите майка и баща, нашите деди и баби , прадеди и прабаби живеят все още чрез нас, а често и чрез нашата съдба, в която често повтаряме житейски модели и  ситуации, идващи от миналото, за които дори може да нямаме информация. Семейната душа търси възмездие, справедливост, прояснение и почитане за всички забравени от близките си хора през поколенията напред и парадоксално, но факт е, че не можем да имаме светло бъдеще, ако не изчистим тъмното минало…

В тази констелационна медитация ще се свържем с полето на семейната душа и нараняването, което най-много се отразява на живота ни и изборите, които правим. Ще навлезем в информационното поле в търсене на първоначалната травма, която сме дошли да излекуваме чрез живота си. Ще се свържем с онези наши предци, които са ни извикали, за да продължим започанотото и да намерим правилното решение , до което те не са стигнали. Ще поискаме тяхната благословия, за да се справим със задачата си и ще се свържем с корените на любовта, за да пуснем отново да потече потока и в живота ни.

Медатацията ще бъде съпроводена от трансовите звуци на шамански барабан, тибетски купи и гонг, които допълнително ще подпомогнат процеса по изцеление и освобождение.

Ще завършим процеса с кратка констелация.

Повече за метода Може да прочетете тук


Водещи: Росица Божкова – Ука , психолог, фасилитатор по семейни констелации
Стойчо Георгиев – тибетски купи и гонг

X