Дата

21 дек. 2019

Час

14:00 - 18:00

Цена

40 лв

Пътят на душата

Пътят на душата е констелационна практика за изследване на 4-те сектора на времето. Първият познат на нас сектор е този от зачеването до смъртта, в който пребиваваме в познатия ни свят. Следва 2. междинния период на преход след смъртта, в който душата осъзнава и интегрира наученото и се завръща в 3. духовния свят , където се среща с принадлежния и грозд от души , с които пътува от живот в живот с различни роли и кармични отношения. Плановият отдел е последният, четвърти сектор преди новия цикъл на прераждане, когато се планират основните параметри, семейна среда, исторически обстоятелства и предизвикателства пред личността в съответствие със задачите на душата.

За да проучим преживяванията от тези сектори ще използваме метода на констелациите. Задължително е предварително записване!

На info@natalyoga.net или телефон 0878115851

В навечерието на най-дълбокия празник за годината, когато Слънцето слиза в своята най- ниска точка, когато по християнския календар започват родилните мъки на Богородица, те каним да се гмурнеш на дълбоко в своята съкровена същност. Всеки период от годината е свързан астрологично с процесите, случващи се в нашето психе. Да се прибереш навътре, в самата сърцевина на семето,е специално случване, точно в този ден, предхождащ раждането на Слънцето. Сега е времето, когато се отваря Портал между Небето и Земята,за да могат силите на Сътворението да се обновят и пренапишат. Неслучайно нашите предци са наричали тези дни от Игнажден до Ивановден “мръсни”. Тогава силите на хаоса и реда са се омесвали и магиите най-много хващали. А какво друго е магията, освен силно намерение, изпратено в определена посока? Небето чува, Земята помни!

За да почетем тези специални дни, сме подготвили и специални практики – ребъртинг, в съчетание със шаманско пътуване, прогресия за изследване на Първообраза и констелационно преживяване на 4 – те сектора на времето, свързани с Пътя през еволюционната спирала на душата.

Трите практики могат да се посетят както заедно ,така и поотделно, като има 20 лв отстъпка за пакетна цена.

Водещ Росица Божкова, психолог и фасилитатор